EUROLEAGUE

"Μπηχτές" Γιαννακόπουλου

"Μπηχτές" Γιαννακόπουλου
Γιαννακοπουλος

Δικαιωμένος για την πρόκριση δηλώνει ο Π. Γιαννακόπουλος που άφησε... μπηχτές για το ποδόσφαιρο

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αrrena 89,2" έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για την πρόκριση, δηλώνοντας αισιόδοξος για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό την Πρωτομαγιά, χαρακτηρίζοντας τον Παναθηναϊκό δύο σκάλες ανώτερο από τους "ερυθρόλευκους".
" Το μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι μία οικογένεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Προσπαθούμε όλοι να πετύχουμε αυτό που θέλει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Τον Παναθηναϊκό τον έχουμε στην καρδιά μας και κάνουμε κάθε τι για να πετύχουμε. Μακάρι να φέρουμε το τρόπαιο.

Θα αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο σωματείο. Θέλω να ελπίζω με την βοήθεια του προπονητή και των παικτών να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι δύο σκάλες ανώτερος από τον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια".



Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αποτυχημένη, όπως την χαρακτήρισε, χρονιά των "πρασίνων" στο ποδόσφαιρο. Eπίσης αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στον προπονητή της ομάδας Χενκ Ταν Κάτε: " Ο Παναθηναϊκός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα. Το θετικό είναι ότι έχουμε διοικητικό πλουραλισμό. Το αθλητικό τμήμα ωστόσο έχει σχεδόν αποτύχει. Θα πρέπει να προσέξουμε τι επιλογές θα γίνουν στο μέλλον. Δεν έγιναν οι επιλογές που έπρεπε.

Είχα και έχω πάντα την αρχή, ότι ο άνθρωπος που επιλέγουμε με σωστά κριτήρια πρέπει και να τον αφήσουμε να δουλέψει. Δεν είναι δυνατό να μεταμορφώσει την ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά θα πρέπει να μένει ανεξάρτητος. Πιστεύω, πάντως, ότι ο κύριος Τεν Κάτε κάνει ό,τι είναι δυνατό. Δεν φταίει αυτός αλλά κάποιοι άλλοι που είναι στο περιβάλλον του. Δεν επιθυμούν ίσως να τον αφήσουν να δείξει την αξία του ή έχουν προσωπικά μαζί του.



Οι άνθρωποι που μας υπέδειξαν τον προπονητή μας είπαν ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Σπαταλάω τον καιρό μου για το μπάσκετ και ελπίζω ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή. Κάθε μέρα είμαι στην προπόνηση να συμπαρασταθώ στα παιδιά.

Με τον κ. Βγενόπουλο και τα διοικητικά στελέχη έχω καλές σχέσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Είναι κομμάτι από την ζωή μου. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό. Χάσαμε έναν χρόνο. Αν χάσουμε ακόμα έναν αλίμονο μας".







TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ