MOTOGP

Βαλεντίνο μου, Χόρχε μου!

Italy's Valentino Rossi celebrates after winning the World MotoGP Championship with his third place finish at the Malaysian Grand Prix motorcycle racing at the Sepang International Circuit in Sepang, Malaysia, Sunday, Oct. 25, 2009. Australia's Casey Stoner won the race.   (AP Photo/Mark Baker)
Βαλεντίνο Ρόσι AP

Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων για Βαλεντίνο Ρόσι και Χόρχε Λορένθο μετά τον τερματισμό στη Σεπάνγκ

Απόλυτα ευτυχισμένος ο Ρόσι με τον 9ο τίτλο στην καριέρα του υποστήριξε " όλη τη χρονιά απόλαυσα μεγάλες μάχες, ειδικά με τον τιμέιτ μου, το Χόρχε. Έμεινε κοντά μου. Δώσαμε εκπληκτικές μάχες, είναι μεγάλος αντίπαλος, οπότε θέλω να τον συγχαρώ (σ.σ. για το καλό πρωτάθλημα που έκανε). Τώρα θα ηρεμήσουμε και θα συνειδητοποιήσουμε το νέο μας κατόρθωμα. Είναι εκπληκτικό". Στη συνέχεια ανέβηκε στο βάθρο αγκαλιά με το αυγό!

Λορένθο: "Με νίκησε, τόσο απλά"
Ο Χόρχε Λορένθο αναλύει στην αυτοβιογραφία του ότι με τη βοήθεια ενός ψυχολόγου μελέτησε τη συμπεριφορά του Ρόσι. Ειδικά του είχε κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του τελευταίου μετά την απώλεια του τίτλου το 2006 από το Νίκι Χέιντεν.

Στη Σεπάνγκ ακολούθησε την ίδια στρατηγική και αναγνώρισε το μεγαλείο του αντιπάλου του. " Θέλω να συγχαρώ το Βαλεντίνο γιατί αυτή τη χρονιά με νίκησε, τόσο απλά. Είναι γεννημένος νικητής. Του χρόνου μπορεί να το νικήσω εγώ", δήλωσε με νόημα.

Χρειάζεται ένα βαθμό στη Βαλένθια για να εξασφαλίσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών. Πάντως ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την έκβαση του δικού του αγώνα και την 4η θέση γιατί " ξεκίνησα από την τελευταία θέση, οπότε έπρεπε να προσπεράσω αρκετούς αναβάτες για να βρεθώ μπροστά. Οι πρώτοι γύροι ήταν εκπληκτικοί για εμένα, μετά δεν είχα πρόσφυση και γλιστρούσε πολύ η μοτοσικλέτα μου".






TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ