FORMULA 1

Στα παρασκήνια της Aston Martin: Δείτε πώς προετοιμάζεται ο Αλόνσο για το 2024

Zak Mauger / Aston Martin F1 Team
Portrait, garage, Autdromo Jos Carlos Pace, GP2320a, F1, GP, Brazil Fernando Alonso, Aston Martin F1 Team ZAK MAUGER / ASTON MARTIN F1 TEAM

Σε ένα αναλυτικό και άκρως διαφωτιστικό Video που δημοσίευσε η Aston Martin F1, ο Φερνάντο Αλόνσο εξηγεί με λεπτομέρεια την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν της Formula 1 του 2024 και για τον τρόπο που εξελίσσεται η νέα AMR24 στον προσομοιωτή του Σίλβερστοουν.

Η αγγλική ομάδα θα παρουσιάσει το φετινό της αυτοκίνητο στο εργοστάσιό της στις 12 Φεβρουαρίου 2024, δέκα μέρες πριν ξεκινήσει το τριήμερο των δοκιμών εξέλιξης των φετινών μονοθεσίων της F1 στο Μπαχρέιν, στις 21-23 Φεβρουαρίου.

Η Aston Martin επικέντρωσε την προσοχή της στο σχεδιασμό της νέας AMR24 από νωρίς την περσινή σεζόν -εξελίσσοντας μια σειρά από νέα εξαρτήματα με την AMR23 στα GP- με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει στο νέο της, φετινό μονοθέσιο.

Κατά συνέπεια, η ομάδα που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο πρώτο μισό του 2023, με έξι θέσεις στο βάθρο για τον Αλόνσο στα πρώτα 8 GP της χρονιάς, ελπίζει ότι με την AMR24 έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου με στόχο να μπει στη μάχη της διεκδίκησης νικών το 2024.

Ο Φερνάντο Αλόνσο μπαίνει στην 21η σεζόν της καριέρας του στη Formula 1, καθότι έκανε και ένα διετές διάλειμμα το 2019-'20, αλλά δείχνει να έχει την ενέργεια και την ταχύτητα του νεαρού οδηγού-φαινομένου που κέρδισε τα πρωταθλήματα του 2005-'06 με την Renault F1, που δεν ήταν ουδέποτε κυρίαρχη όσο οι Mercedes και Red Bull της τελευταίας δεκαετίας.

Η ενέργεια του Ισπανού φαίνεται και στο παρακάτω Video, στο οποίο προσφέρει μια σπάνια -και με εντυπωσιακή λεπτομέρεια- ανάλυση του τρόπου προετοιμασίας του ίδιου και της Aston Martin F1 για τη σεζόν που έρχεται:

TAGS FORMULA 1 F1 F1 2024 ASTON MARTIN F1 ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΛΟΝΣΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ