FORMULA 1

Προβληματισμένος ο Κίμι

Προβληματισμένος ο Κίμι
kimi

Εμφανώς ανήσυχος με το πρόβλημα που προέκυψε στον κινήτηρα του μονοθεσίου του παρουσιάστηκε ο Κίμι Ραΐκόνεν

Συγκεκριμένα λίγους γύρους πριν τον τερματισμό του 28χρονου πιλότου στο αυστραλιανό γκραν πρι ο κινητήρας του μονοθεσίου του είχε διαρροή νερού με αποτέλεσμα να υπερθερμανθή.
Ευτυχώς όμως για τον Ραΐκόνεν η διαφορά που είχε δημιουργήσει από τον δεύτερο Αλόνσο ήταν αρκετά μεγάλη και αυτό του επέτρεψε να χαμηλώσει σταδιακά ταχύτητα και να καταφέρει να φτάσει στον τερματισμό.

Τα πράγματα γίνονται όμως δύσκολα για τον 28χρονο Φινλανδό στον αγώνα της Μαλαισίας που ακολουθεί καθώς βάση των κανονισμών δεν μπορεί να γίνει αλλαγή κινητήρα αν δεν χρησιμοποιηθεί πάνω από 2 φορές ο συγκεκριμένος κινητήρας.

Για αυτόν λοιπόν το λόγο οι μηχανικοί της "σκουντερία" εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στον γκραν πρι της Μαλαισίας.

Από την πλευρά του ο Κίμι Ραΐκόνεν δήλωσε για το πρόβλημα στο κινητήρα:

"Ελπίζω ολα να πάνε καλά με τον κινητήρα. Οι μηχανικοί τον έχουν εξετάσει και θα δούμε τι θα κάνουμε τελικά. Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή".



Ενώ σε ότι αφορά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ο Φινλανδός εμφανίστηκε ικανοποιημένος αλλά και χαρακτήρισε άτυχη την ομάδα του λέγοντας:

"Τα πήγαμε πολύ καλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σαν ομάδα ήμασταν άτυχοι,είδατε τι έπαθε ο Φελίπε. Όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς δουλεύουμε συνεχώς με σκοπό να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα".

















TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ