EURO 2024

Euro 2024: Καταγγελία του Κοσόβου στην UEFA για ρατσιστικά μηνύματα Σέρβων οπαδών στο παιχνίδι με την Αγγλία

Kosovo national team posses for a team photo prior to the UEFA Nations League soccer match between Kosovo and Greece at Fadil Vokrri stadium in Pristina, Kosovo, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Visar Kryeziu)
Η εθνική Κοσόβου πριν από αγώνα με την Εθνική για το Nations Leaue 2022 @ 2022 VISAR KRYEZIU / AP IMAGES

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Κοσόβου καταγγέλλει στην UEFA τη συμπεριφορά μερίδας Σέρβων φιλάθλων στο ματς με την Αγγλία, ενώ σε ανακοίνωσή της τονίζει μεταξύ άλλων ότι τέτοιες ενέργειες απειλούν την ήδη εύθραυστη ασφάλεια της περιοχής.

Σε καταγγελία στην UEFA προχώρησε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Κοσόβου για τη συμπεριφορά Σέρβων φιλάθλων στον αγώνα με την Αγγλία, κάνοντας λόγο για επίδειξη σημαίων και συνθήματων με σοβινιστικά και ρατσιστικά μηνύματα κατά του Κοσόβου.

Το Κόσοβο ζητάει την πειθαρχική τιμωρία της σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ως κατ' επανάληψη παραβάτες αντίστοιχων υποθέσεων. Παράλληλα ζητά από τους διοργανωτές του Euro 2024 να αποφεύγει την επίδηση τέτοιων πανώ στα επόμενα ματς, καθώς παραβιάζονται οι κανόνες της UEFA.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του το Κόσοβο επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι τέτοιες ενέργειες δίνουν κίνητρα σε εθνικιστικές ομάδες για να απειλήσουν την ήδη εύθραυστη ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ