FORMULA 1

Πότε και πού θα δείτε LIVE σήμερα την παρουσίαση της νέας Ferrari SF-24

SCUDERIA FERRARI PRESS OFFICE
Ο Σαρλ Λεκλέρ στο γκαράζ της Scuderia στο Λας Βέγκας SCUDERIA FERRARI PRESS OFFICE

Η Scuderia θα αποκαλύψει σήμερα (13/02) το μεσημέρι το νέο της μονοθέσιο για το πρωτάθλημα της F1 2024. Δείτε την ώρα και πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE την εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο Μαρανέλο.

Η ιταλική ομάδα ευελπιστεί ότι με τη νέα SF-24 έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κλείσει τη διαφορά απόδοσης που είχε πέρσι απέναντι στη Red Bull RB19. Παρόλα αυτά, σε αντίθεση με την περσινή φιέστα του Φιοράνο, η φετινή παρουσίαση του νέου μονοθεσίου θα γίνει σε χαμηλούς τόνους και εντός των τειχών του εργοστασίου.

Οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ ξεκινούν από σήμερα την τελευταία σεζόν που θα βρίσκονται στα διπλανά γκαράζ της Scuderia, καθώς ο Ισπανός το 2025 θα δώσει τη θέση του στον Λιούις Χάμιλτον.

Οι δύο οδηγοί θα αποκαλύψουν τη νέα SF-24, η οποία -κατά τον Βασέρ- έχει κατά 95% αλλαγμένα εξαρτήματα σε σχέση με την περσινή SF-23, και αμέσως μετά θα κάνουν τα πρώτα της χιλιόμετρα στην πίστα του Φιοράνο.

Η εκδήλωση της αποκάλυψης του νέου cavallino θα ξεκινήσει σήμερα (13/02) στις 13:00 ώρα Ελλάδας, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε απευθείας μέσω του επίσημου καναλιού της Ferrari στο YouTube:

TAGS FORMULA 1 F1 F1 2024 SCUDERIA FERRARI FERRARI SF-24
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ