FORMULA 1

Ο... έγχρωμος παρτενέρ του Αλόνσο

Ο... έγχρωμος παρτενέρ του Αλόνσο
Λιούις Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον της ΜcLaren θα είναι ο πρώτος έγχρωμος οδηγός στην ιστορία της F1

Ο 21χρονος Βρετανός Λιούις Χάμιλτον θα είναι ο παρτενέρ του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή το 2007 στη McLaren με τον νικητή του πρωταθλήματος GP2 να "τρώει" τη θέση του Πέντρο ντε Λα Ρόσα.

Οι παππούδες του είχαν έρθει από την Καραϊβική και ο ίδιος αισθάνεται περήφανος για την καταγωγή του. Οι γονείς του μάλιστα του χάρισαν κι ένα διάσημο όνομα, αφού αποφάσισαν να ονομάσουν το παιδί τους Καρλ Λιούις προς τιμήν του πιο επιτυχημένου αθλητή στίβου στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Χάμιλτον βρίσκεται στο οπλοστάσιο της McLaren εδώ και περίπου οκτώ χρόνια, αφού ξεκίνησε από τα καρτ για να φτάσει να κατακτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα που βρίσκεται κάτω από τη McLaren.

Ο Ρον Ντένις παίρνει το ίδιο ρίσκο και επιθυμεί να βγει κερδισμένος, ακολουθώντας το παράδειγμα της Williams το 2000, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του Τύπου, δίνοντας δουλειά στον 20χρονο Τζένσον Μπάτον.

" Το όνειρο μου βγαίνει αληθινό", είπε ο Χάμιλτον για να συμπληρώσει "κατάφερα να πραγματοποιήσω τον στόχο που είχα θέσει μικρός και αυτή η ευκαιρία είναι πραγματικά το καλύτερο φίνις σε μία εκπληκτική χρονιά για εμένα".

Ο Ρον Ντένις επένδυσε πριν από οκτώ χρόνια στον νεαρό, πλήρωσε τα πάντα για αυτόν και τώρα ήρθε η ώρα να κερδίσει από την επένδυση του. Όπως και να έχει ο δαιμόνιος Βρετανός κατόρθωσε να μιλούν και πάλι για αυτόν.









TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ