FORMULA 1

Μοντετζέμoλο: "Επιλογή μου ο Μάσα..."

Μοντετζέμoλο: "Επιλογή μου ο Μάσα..."
μοντετζεμολο

Προσωπική του επιλογή χαρακτήρισε την ανανέωση συμβολαίου του Φελίπε Μάσα ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντετζέμoλο

Οι φήμες για πιθανή φυγή του Φελίπε Μάσα από την "σκουντερία" είχαν "φουντώσει" και μάλιστα πολλά ήταν τα σενάρια που ανέφεραν πως ο Αλόνσο θα μετακομίσει στην ιταλική εταιρία.
Όλα διαψεύστηκαν τελικά όταν λίγες ημέρες πριν απο το τελευταίο γκραν πρι της φετινής σεζόν, η Ferrari ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο πιλότο μέχρι το 2010 και ήταν πολλοί αυτοί που έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ferrari, Λούκα Ντι Μοντετζέμoλο αναφερόμενος στην ανανέωση του Μάσα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον 25χρονο πιλότο τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Παρά το γεγονός πως είναι νέος, κατέκτησε περισσότερες pole positions απ' οποιοδήποτε άλλον.

Είναι δυνατός και έχει πίστη, δεν είναι τυχαίο ότι αποφάσισα προσωπικά να ανανεώσω το συμβόλαιο του μέχρι το 2010. Ειλικρινά δεν θα άλλαζα τους οδηγούς που έχουμε τώρα με κανέναν άλλον. Είναι οι καλύτεροι στον κόσμο".





Ο Λούκα Ντι Μοντετζέμoλο δεν θα μπορούσε να παραλείψει και τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Κίμι Ραϊκόνεν, τον οποίο χαρακτήρισε μοναδικό και άψογο επαγγελματία, ενώ υπογράμμισε: "Θα του δώσω ένα δώρο, όχι χρηματικό γιατί αυτό προβλέπεται κι από το συμβόλαιο του, απλά ένα δώρο".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ