FORMULA 1

Τοντ: "Καμία πιθανότητα να έρθει ο Αλόνσο"

Τοντ: "Καμία πιθανότητα να έρθει ο Αλόνσο"
τοντ

Τέλος στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Φερνάντο Αλόνσο να μετακομίζει στην Ferrari, έδωσε ο Ζαν Τοντ

Τέλος στα δημοσιεύ ματα που ήθελαν το δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Φερνάντο Αλόνσο να μετακομίζει στην Ferrari, έδωσε ο Ζαν Τοντ που τόνισε πως οι ιθύνοντες της Ιταλικής εταιρίας είναι ικανοποιημένοι απο τους δύο πιλότους (Ραϊκόνεν, Μάσα) και θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.
Ο 61χρονος Γάλλος όταν ρωτήθηκε πόσες πιθανότητες δίνει στο ενδεχόμενο ο Αλόνσο να συνεχίσει την καρίερα του στην "σκουντερία" ήταν αφοπλιστικός τονίζοντας: "Μηδέν τις εκατό", ενώ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τους Ραϊκόνεν και Μάσα λέγοντας:

"Έχουμε δύο φανταστικούς οδηγούς όπως είναι ο Κίμι Ραϊκόνεν και ο Φελίπε Μάσα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, έχουμε συμβόλαιο μαζί τους και θα το σεβαστούμε".



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζαν Τοντ είχε παρακολουθήσει τον Φερνάντο Αλόνσο το 2001, όταν αγωνιζόταν στην F 3000, όμως ο Ισπανός δεν είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Βέβαια ο Γάλλος γενικός διευθυντής της Ferrari τόνισε πως ο Αλόνσο έχει βελτιωθεί απο τότε και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν λέει ποτέ, στην πιθανότητα κάποια στιγμή να συνεργαστούν υπογραμμίζοντας: "Δεν μου άρεσε ο τρόπος που οδηγούσε (το 2001), αλλά απο τότε έχει κατακτήσει δύο παγκόσμιους τίτλους και παλεύει για τον τρίτο.

Έχει βελτιωθεί και είναι πιο δυνατός τόσο απο φυσικής κατάστασης, όσο και διανοητικά. Σαν οδηγό τον σέβομαι και γι' αυτό το λόγο ποτέ δεν λέω ποτέ σε μια μελλοντική συνερασία μας.

Κάποιο λένε πως ο Αλόνσο δεν πρόκειται να έρθει στην Ferrari, όσο είμαι εγώ αλλά δεν είναι έτσι. Εάν ήξερα πως κάποια στιγμή η Ferrari ήθελε να εντάξη τον Αλόνσο στο δυναμικό της, θα έδινα το πράσινο φώς".








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ