FORMULA 1

Campioni!!!

Campioni!!!
Πλωταθλήτρια!!!

Η Ferrari πρωταθλήτρια για έβδομη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια και 15η στην ιστορία της (Video)

Η McLaren αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση για τον μηδενισμό που της επιβλήθηκε από την FIA και η σκουντερία αναδείχθηκε αυτόματα πρωταθλήτρια για 15η φορά στην ιστορία της και έβδομη τα τελευταία εννέα χρόνια!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ferrari:

" Η Scuderia Ferrari Marlboro κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών του 2007, ανεβάζοντας τον αριθμό των τίτλων της σε αυτή την κατηγορία στους 15, οι επτά από τους οποίους τα τελευταία εννιά χρόνια.

Η Vodafone McLaren Mercedes αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση κατά της απόφασης που πήρε η FIA στις 13 Σεπτεμβρίου, αποδεχόμενη τις κατηγορίες του άρθρου 151. Η Ferrari θα επενδύσει όλες τις προσπάθειές της στις τρεις τελευταίες κούρσες του πρωταθλήματος, ώστε να κερδίσει τον τίτλο και στους οδηγούς

".

Η Βρετανική ομάδα πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει το σήριαλ των τελευταίων ημερών καθώς το μόνο που θα "κέρδιζε" από αυτή την ιστορία θα ήταν περισσότερα μη κολακευτικά δημοσιεύματα και αρνητικά σχόλια, αφού η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας ήταν εξαιρετικά δύσκολο εώς απίθανο να αρθεί.

Από την πλευρά του ο Ρον Ντένις είπε πως η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει πίσω της τα όσα έγιναν και να προσηλωθεί στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. " Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας αυτή τηυν τεράστια καταστροφή. Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και πρωταθλήματα και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα οδηγών".










TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ