FORMULA 1

Αλόνσο: "Καλύτερα... μακριά από Χάμιλτον"

Αλόνσο: "Καλύτερα... μακριά από Χάμιλτον"
New Image

Την επιθυμία του να μη συνεχιστεί και τη νέα σεζόν η συνεργασία του με τον Λουίς Χάμιλτον εξέφρασε ο Ισπανός πιλότος. Κάλεσμα από τον Μπριατόρε να γυρίσει στη Renaut

"Θα ήμουν ευχαριστημένος εάν δεν συνέχιζα με τον Χάμιλτον. Εάν δεν είμαστε μαζί τη νέα σεζόν και μπορώ να έχω ένα γρήγορο αμάξι τότε όλα θα είναι καλά.

Εάν χρειαστεί να είμαστε μαζί για μια ακόμη σεζόν τότε θα έχουμε μεγάλη μάχη", τόνισε ο Ισπανός πιλότος, ο οποίος απέρριψε τα σενάρια περί απόσυρσής του από την ενεργό δράση για ένα χρόνο, προκειμένου να λήξει το συμβόλαιό του με τη McLaren το 2008 και να μπορεί να πάει στη Ferrari.

"Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να μην τρέξω τη νέα σεζόν. Δεν έχω νέα για τη Ferrari. Έχουν συμβόλαιο με τον Κίμι Ραϊκόνεν και τον Φελίπε Μάσα για τη νέα σεζόν, δεν είναι η σκέψη που έχει έρθει στο μυαλό μου για την ερχόμενη σεζόν".

Η Renaut τον περιμένει πίσω...
Εν τω μεταξύ, το αφεντικό της Renauy, Φλάβιο Μπριατόρε, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ότι έχει προτείνει στον Αλόνσο να επιστρέψει στην ομάδα, με την οποία αναδείχτηκε πέρυσι παγκόσμιος πρωταθλητής.

"Είπα στον Φερνάντο ότι από τη στιγμή που θα είναι ελεύθερος από τη McLaren, θα χαρούμε να τον έχουμε πίσω στην ομάδα μας. Εάν, πριν υπέγραφε το συμβόλαιο του έλεγαν: Φερνάντο έλα με εμάς, αλλά δεν θα έχεις κάποιο πλεονέκτημα, δεν θα πήγαινε

Όταν προσλαμβάνεις έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, τότε θα πρέπει να τον υπολογίζεις ως τον πρώτο οδηγό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπριατόρε.










TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ