FORMULA 1

Διαζύγιο Ρ.Σουμάχερ-Toyota

Διαζύγιο Ρ.Σουμάχερ-Toyota
σουμαχερ ραλφ

Οι δρόμοι του Ραλφ Σουμάχερ με την Toyota χωρίζουν στο τέλος της φετινής σεζόν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γερμανού πιλότου

Οι απογητευτικές εμφανίσεις του Ραλφ Σουμάχερ και η χαμηλή συγκομιδή βαθμών (5) στο φετινό πρωτάθλημα, έφεραν το τέλος στην συνεργασία του 32χρονου πιλότου με την Toyota.
Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ, ανακοίνωσε την απόφαση του να αγωνίζεται με νέα ομάδα την νέα χρονιά, μέσω του επίσημου σάιτ του στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλών: "Ύστερα απο τρία χρόνια στην Toyota, θέλω να κοιτάξω για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ήρθα στην Toyota με υψηλές προσδοκίες.

Αφ' ενός, το θεώρησα ως σημαντική και συναρπαστική πρόκληση για να συμμετέχω στην ανάπτυξη ενός νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου. Αφ' ετέρου, έμαθα τον ιαπωνικό τρόπο ζωής κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας παραμονής μου στην Ιαπωνία και παίρνω ακόμα πολλά θετικά απο την ιαπωνική νοοτροπία. Περιμένω αρκετά χρόνια ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο".





Για το νέο προορισμό της καριέρας του ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως θα ανακοινώσει την απόφαση του μετά τον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος στην Βραζιλία υπογραμμίζοντας:

"Θα έχω διάφορες συνομιλίες τις επόμενες εβδομάδες. Θα ανακοινώσω την απόφασή μου στο τέλος της φετινής σεζόν. Για μένα, η οικονομική πλευρά είναι λιγότερο σημαντική από την πιθανότητα να βροηθήσω στην ανάπτυξη ενός μονοθεσίου που θα είναι επιτυχημένο".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ