FORMULA 1

Αισιόδοξος ο Κίμι

Αισιόδοξος ο Κίμι
kimi

Ο Ραΐκόνεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα του Μπαχρέιν παρά την απογοητευτική εμφάνιση της Μαλαισίας

Μπορεί το αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα της Μαλαισίας να έριξε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των οδηγών, τον Κίμι Ραΐκόνεν δύο μόλις βαθμούς πίσω από τον Φερνάντο Αλόνσο. Μπορεί η εμφάνιση και των δύο μονοθεσίων της "σκουντερία" στο συγκεκριμένο αγώνα να ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική.
Παρόλα αυτά ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα για τον αγώνα που ακολουθεί στο Μπαχρέιν. "Θα έχουμε ένα νέο κινητήρα στο Μπαχρέιν και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία. Όταν έχεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο που θα αποδίδει στο 100 τις εκατό τότε μπορείς να ελπίζεις σε ταχύτητες σαν αυτές που είχαμε στην Μελβούρνη", δήλωσε μεταξύ άλλων ο νικητής του αυστραλιανού γκραν πρι.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Πρίν ξεκινήσει η φετινή σεζόν είχαμε κάνει κάποιες δοκιμές στην πίστα του Μπαχρέιν και είχαμε πολύ καλές επιδόσεις αλλά η McLaren έχει βελτιωθεί αισθητά και πλέον πρέπει να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα από αυτή που παρουσιάσαμε στο Σεπάνγκ".



Τέλος ο 28χρονος Φινλανδός τόνισε αναφορικά για τις δυκολίες ενός αγώνα: "Ποτέ δεν ξέρεις πριν από έναν αγώνα τι θα συμβεί. Στην Φόρμουλα 1 συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα εκπληκτικά γρήγορα κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Ελπίζω την Κυριακή να είμαστε καλύτεροι απο ότι στην Μαλαισία. Η ομάδα κάνει τα πάντα για να επανέλθουμε στις ταχύτερες αλλά και καλύτερες εμφανίσεις".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ