FORMULA 1

Η Ηοnda σε αναζήτηση Μεσσία

Η Ηοnda σε αναζήτηση Μεσσία
Μπράουν

Η Honda ενδιαφέρεται να εντάξει στο εργατικό δυναμικό της, τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ferrari Ρος Μπρoν

Σύμφωνα με το Autosport, αυτός είναι ο Μπρον. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ferrari, ο οποίος απέχει φέτος του πρωταθλήματος, είναι το Νο1 φαβορί και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με το αφεντικό της Honda, Νικ Φράι.
Ο Μπρον δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ferrari, έχει βέβαια δώσει τον λόγο του ότι θα μιλήσει πρώτα με τους "κόκκινους", αλλά δεν φέρεται να είναι διατεθειμένος να επιστρέψει αν δεν γίνει διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της ιταλικής ομάδας, θέση που καταλαμβάνει ο Ζαν Τοντ.

Ο Φράι πλησίασε τον Μπρον, δίχως την άνωθεν έγκριση της Honda και σύμφωνα με τους ψιθύρους του πάντοκ, ενδιαφέρεται να στήσει και να σχεδιάσει τη νέα Honda (το μονοθέσιο του 2008)

Ναι μεν διέψευσε τις φήμες ο Φράι, είπε όμως ότι " κάθε ομάδα θα ανταμείβονταν με την παρουσία του Ρος Μπρον σε αυτή. Είτε είμαστε εμείς, είτε άλλη ομάδα, πιστεύω ότι ο Ρος έχει κάποιο δεσμό με τη Ferrari, οπότε θα δούμε".

Η βελτιωμένη έκδοση του μονοθεσίου της Ηonda θα παρουσιαστεί στο Μόντρεαλ, στο Grand Prix του Καναδά, όμως ούτε καν οι κατασκευαστές του δεν ελπίζουν ότι μπορεί να σώσει τη σεζόν.






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ