FORMULA 1

"60 τοις εκατό να επιστρέψει ο Αλόνσο"

"60 τοις εκατό να επιστρέψει ο Αλόνσο"
αλονσο μπριατορε

Το μεγάλο αφεντικό της Renault, δήλωσε πως οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Αλόνσο είναι με το μέρος τους

Ο 57χρονος Ιταλός με δηλώσεις του σε Ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, άφησε να εννοηθεί πως η Renault, έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες (Red Bull) στο κυνήγι της υπογραφής του Ισπανού δις παγκόσμιου πρωταθλητή.
"Η Renault θα έχει σίγουρα διαφορετικό δίδυμο το 2008. Υπάρχουν 60 τοις εκατό πιθανότητες να επιστρέψει ο Φερνάντο Αλόνσο", δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Φλάβιο Μπριατόρε, ενώ τεκμηρίωσε την άποψη του λέγοντας:

"Έχουμε πλεονέκτημα στο να αποκτήσουμε τον Φερνάντο Αλόνσο κι αυτό επειδή τον ξέρουμε. Την Δευτέρα ή την Τρίτη θα παρθούν αποφάσεις".



Μετά το διαζύγιο του Αλόνσο με την McLaren, ο Φλάβιο Μπριατόρε είχε δηλώσει πως δεν είναι εύκολη η επιστροφή του Ισπανού πρωταθλητή στην Γαλλική ομάδα υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: "Όταν παντρεύεσαι και χωρίζεις, δεν είναι εύκολη η επανασύνδεση".



Αξίζει να σημειωθεί πως μετά και την υπογραφή του Τίμο Γκλοκ στην Toyota, οι μόνοι διεκδικητές για την απόκτηση του Φερνάντο Αλόνσο είναι η Renault και η Red Bull.

Είναι πολύ πιθανόν ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής, να είχε υπογράψει ήδη στην Renault, όμως το νέο σκάνδαλο κατασκοπείας που επιβαρύνει την Γαλλική εταιρία άλλαξε κάπως τα δεδομένα.

Το αφεντικό της Renault, αναφερόμενος για το συγκεκριμένο σκάνδαλο είχε δηλώσει: "Όταν ανακαλύψαμε τι γίνεται ενημερώσαμε τόσο την McLaren, όσο και την FIA. Βρήκαμε ποιος είχε φέρει τους απόρρητους δίσκους. Όταν έχει χίλιους υπαλλήλους είναι δύσκολο να γνωρίζεις τα πάντα".






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ