FORMULA 1

Κόλπο γκρόσο με Αλόνσο η Red Bull;

Κόλπο γκρόσο με Αλόνσο η Red Bull;
Αλόνσο-Φόρμουλα

Το μεγάλο "χτύπημα" με την απόκτηση του Φερνάντο Αλόνσο για τη νέα σεζόν επιδιώκει να κάνει η Red Bull, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις επαφές της με τον Ισπανό πιλότο

"Το σίγουρο είναι ότι ο Αλόνσο δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με καμία ομάδα", τόνισε με δηλώσεις του ο Τοστ και συνέχισε: "Ο Αλόνσο και η Red Bull βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Χωρίς αμφιβολία είναι ένας πιλότος πολύ ενδιαφέρων για οποιαδήποτε ομάδα".


Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Red Bull είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Αλόνσο, Λουίς Γκαρσία-Άμπαντ, από την οποία αμφότερες οι πλευρές έμειναν ικανοποιημένες, με τον Μάτεσχιτς να αποτυγχάνει πάντως να φέρει τον Ρος Μπράουν στην ομάδα του, καθώς ο τεχνικός είχε υπογράψει με τη Honda.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Αλόνσο συνεχίσει την καριέρα του στη Red Bull, τότε ο ένας από τους δύο νυν πιλότους της ομάδας, Ντέιβιντ Κούλτχαρντ και Μαρκ Γουέμπερ, θα αποτελέσει παρελθόν, με τον Σκωτσέζο να είναι ο επικρατέστερος για να χάσει σε μία τέτοια περίπτωση τη θέση του από την ομάδα.





TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ