FORMULA 1

Formula 1: Ο Τζορτζ Ράσελ ξέρει με ποια ομάδα θα τρέχει το 2022

Ο Τζορτζ Ράσελ στη διάρκεια δηλώσεων πριν από Grand Prix της Formula 1
Ο Τζορτζ Ράσελ στη διάρκεια δηλώσεων πριν από Grand Prix της Formula 1 PHOTO CREDITS: © 2021 CLIVE ROSE / AP IMAGES

Τα χρώματα της Mercedes-AMG Petronas F1 Team προβάρει ο Τζορτζ Ράσελ, που δήλωσε ότι ενημερώθηκε για το μέλλον του πριν από το Βελγικό Grand Prix.

Στα 23 του χρόνια, ο Τζορτζ Ράσελ δικαίως θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα στο κορυφαίο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στη Formula 1. Σε ένα grid στο οποίο βρίσκονται οι Τσαρλς Λεκλέρκ, Κάρλος Σάινθ, Λάντο Νόρις, ο Μαξ Φερστάπεν, ο Πιερ Γκασλί, ο Εστεμπάν Οκόν, ο Γιούκι Τσουνόντα ο Λανς Στρολ κι ο Μικ Σουμάχερ, ο νεαρός Βρετανός βρίσκει τρόπους για να ξεχωρίζει και φαίνεται πως από την επόμενη χρονιά θα έχει την ευκαιρία για να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο καθώς όλα δείχνουν πως θα τρέχει για λογαριασμό της Mercedes-AMG Petronas F1 Team.

Μέλος του junior programme της ομάδας, ο Ράσελ βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες στο μικροσκόπιο του Τότο Βολφ και πλέον γνωρίζει το μέλλον του. Αυτό δήλωσε μετά από τον περιπετειώδη αγώνα στο Σπα-Φρανκορσάμπ, στον οποίο πήρε τη δεύτερη θέση στην εκκίνηση και τελικά τη δεύτερη θέση στον αγώνα που κράτησε μόλις δύο γύρους ώστε να δοθούν οι μισοί βαθμοί πριν από το Grand Prix της Ολλανδίας (3-5/9).

"Βεβαίως, γνωρίζω με ποια ομάδα θα τρέχω την επόμενη χρονιά. Όπως έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να κάθομαι εδώ μαζί σας και να λέω ψέματα. Η συμφωνία είναι προφορική και επιτεύχθηκε πριν από τον αγώνα στο Βέλγιο. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, αλλά γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση" ήταν τα λόγια του Ράσελ, που εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θα πάρει την θέση του Βάλτερι Μπότας για να γίνει ο νέος teammate του Λούις Χάμιλτον ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του για άλλα δύο χρόνια.

TAGS FORMULA 1 ΤΖΟΡΤΖ ΡΑΣΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ