ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ντέλε Άλι μέσω... Ίσκο θέλει η Ρεάλ

Ντέλε Άλι μέσω... Ίσκο θέλει η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τοποθετήσει τον Ντέλε Άλι στη μεταγραφική της λίστα, σκεπτόμενη το ενδεχόμενο να επωφεληθεί (και) απ' το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Ίσκο.

Η Τότεναμ φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για τον Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης και όπως αναφέρει η Mirror, η πλευρά των "μερένγκες" αναλογίζεται το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτεί το εν λόγω ενδιαφέρον των Spurs, προκειμένου να διεκδικήσει τον Ντέλε Άλι.

Ο 20χρονος μέσος αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στον ποδοσφαιρικό χάρτη αυτήν την περίοδο, ενώ έχει κερδίσει με το... σπαθί του μία θέση στη "βασική" ενδεκάδα της Τότεναμ.

Πέρυσι, όταν και η "αρμάδα" του Μαουρίσιο Ποτσετίνο πρωταγωνίστησε στη διεκδίκηση του τίτλου της Premier League, ήταν καθοριστικός στην πορεία της ομάδας του, με την εξέλιξή του, κατά το διάστημα αυτό, να είναι ραγδαία και διαρκής.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λονδίνου, έως το καλοκαίρι του 2022, τη στιγμή που και η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Άγγλος διεθνής έχει μετρήσει 70 εμφανίσεις, 19 γκολ και 15 ασίστ με τη φανέλα της Τότεναμ. Όσον αφορά τη Ρεάλ, υπενθυμίζουμε ότι έχει "ψωνίσει" και στο παρελθόν από τους Spurs, τους Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπειλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Ρεάλ οδηγεί την "κούρσα" για Βάιγκλ
Οι ειρωνικές ευχές της "Sport" στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ρονάλντο έκανε εμετό στην προπόνηση της Ρεάλ!
"Τιτανομαχία" για Γκουλάμ
Τσάβι: "Τεράστιος σύλλογος η Ρεάλ"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ