ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ οδηγεί την "κούρσα" για Βάιγκλ

Η Ρεάλ οδηγεί την "κούρσα" για Βάιγκλ

Μετά τις Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου, η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε και εκείνη στη διεκδίκηση του Γιούλιαν Βάιγκλ έχοντας ως "όπλο" της τις εξαιρετικές της σχέσεις με την Ντόρτμουντ.

Η φετινή Ντόρτμουντ μπορεί να μην εντυπωσιάζει από πλευράς αποτελεσμάτων, ωστόσο το "ποντάρισμά" της στο -εμπλουτισμένο με ταλέντο- νεανικό στοιχείο, ενδέχεται να φέρει "χρυσές" ημέρες στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ".

Ένα εξ αυτών των ταλέντων ακούει στο όνομα Γιούλιαν Βάιγκλ και αναμένεται να απασχολήσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου τα επόμενα χρόνια. Παρότι βρίσκεται μόλις στα 21 του, ο Γερμανός επιδεικνύει "τρομακτική" ωριμότητα, αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού μέσου.

Πολλοί τον αποκαλούν νέο Μπουσκέτς, με τον ίδιο να έχει "μαγνητίσει" τα βλέμματα ορισμένων εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Πρώτα μάθαμε για το έντονο ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ πρόσφατα ακούστηκε ότι η Μπάγερν ετοιμάζεται να ρίξει τα "δίχτυα" της, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο νεαρός αποτελεί και γερμανικό "προϊόν".

Η Ρεάλ οδηγεί την "κούρσα" για Βάιγκλ

Κάπου εδώ, όμως, μπαίνει στο "κάδρο" το ζωηρό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τη διοίκηση των Βεστφαλών.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της ισπανικής AS, οι ατζέντηδες της γερμανικής ομάδας έχουν, ήδη, προτείνει τον Βάιγκλ στους "μερένγκες". Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων", παρουσιάζεται κάθε άλλο παρά αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Να διευκρινίσουμε πως δεν τίθεται ζήτημα χαμηλότερου κόστους για τους Μαδριλένους, παρά μόνο απόλυτη προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο Γερμανός διεθνής ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2021 κι ενώ για τον συγκεκριμένο ρόλο, δηλαδή το λεγόμενο "εξάρι", στη Ρεάλ υφίστανται ο -ανασταλτικά εξαιρετικός- Καζεμίρο και ο νεαρός Γιορέντε, που πρόκειται να επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Αλαβές.

Ο Βάιγκλ μεταγράφηκε από τη Μόναχο 1860 στην Ντόρτμουντ, το καλοκαίρι του 2015 και έναντι 2.500.000 ευρώ. Έκτοτε, έχει μετρήσει 73 συμμετοχές κι 1 γκολ με τη φανέλα των "κιτρινόμαυρων", αλλά και τέσσερις με την εθνική Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι ειρωνικές ευχές της "Sport" στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ρονάλντο έκανε εμετό στην προπόνηση της Ρεάλ!
"Τιτανομαχία" για Γκουλάμ
Τσάβι: "Τεράστιος σύλλογος η Ρεάλ"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ