SERIE A

"Τιτανομαχία" για Γκουλάμ

"Τιτανομαχία" για Γκουλάμ

Οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν στοχεύουν σε ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας και ο Φαουζί Γκουλάμ αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του Φάμπιο Κοεντράο και αναμένεται να βγει στην αγορά, προκειμένου ν' αναζητήσει έναν αριστερό μπακ ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Φαουζί Γκουλάμ της Νάπολι είναι το πρώτο όνομα στη σχετική λίστα των Μαδριλένων. Ωστόσο, η ιταλική εφημερίδα τονίζει πως οι "μερένγκες" δεν παίζουν μόνοι τους για τον Αλγερινό, καθώς οι Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν "παραμονεύουν" στη γωνία.

Μάλιστα, οι Βαυαροί φέρονται να του έχουν, ήδη, προτείνει τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές τα 3.000.000 ευρώ. Πάντως, ένα κομμάτι που ενδέχεται να παίξει ρόλο στην υπόθεση της μεταγραφής του 25χρονου, είναι το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η μοναδική ομάδα που δύναται να του προσφέρει άμεσα φανέλα βασικού.

Ο Γκουλάμ μεταγράφηκε από τη Σεντ Ετιέν στη Νάπολι τον Γενάρη του 2014, έναντι 5.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα των "παρτονοπέι", έχει μετρήσει 119 εμφανίσεις και 16 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=hoi6apruLjg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτή είναι η ενδεκάδα - έκπληξη για το 2016
"Πρόταση 300.000.000€ για Κριστιάνο Ρονάλντο"
Γκαρσία: "Δεν ένιωσα ποτέ άνετα στη Ρεάλ, ήταν πολύ γκλάμουρ"
Κατέθεσε φάκελο για νέο γήπεδο η Φιορεντίνα
Οι ομάδες με τους περισσότερους φιλάθλους στην Ιταλία
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ