ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Γκαρσία: "Δεν ένιωσα ποτέ άνετα στη Ρεάλ, ήταν πολύ γκλάμουρ"

Γκαρσία: "Δεν ένιωσα ποτέ άνετα στη Ρεάλ, ήταν πολύ γκλάμουρ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φοβερές ατάκες από τον Πάμπλο Γκαρσία σε αφιέρωμα που του έκανε η "Marca" με τίτλο: "Το είδωλο από την Ουρουγουάη στην Ελλάδα". Γιατί δεν ένιωσε άνετα στη Ρεάλ, τι γνώμη έχει για τον Ζιντάν, πότε θα προπονήσει πρώτη ομάδα.

Ενα ξεχωριστό αφιέρωμα, στην ενότητα "Η νέα ζωή του...", κάνει η ισπανική εφημερίδα "Marca". Ο συντάκτης του κειμένου Χουάν Κάστρο, επικονώνησε με τον βετεράνο άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην πατρίδα του. "Μόλις επέστρεψα από το ψάρεμα που είχα πάει με φίλους μου", του είπε ο "Κανάριο" και οι αναμνήσεις άρχισαν να ξετυλίγονται.

"Στη Ρεάλ δεν ένιωσα ποτέ άνετα. Ήταν πολύ γκλάμουρ. Θυμάμαι μια μέρα, ενώ έκανα προπόνηση με τον Μπέκαμ, υπήρχαν δύο ή τρεις ειδικές κάμερες να μας καταγράφουν για διαφήμιση. Για μένα αυτό δεν ήμουν εγώ. Ζω το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο. Μου άρεσαν οι πιο μικρές πόλεις χωρίς κυκλοφοριακό. Όμως, το να παίζω για την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σπουδαία εμπειρία", σημείωσε αρχικά.

Ο συντάκτης δίνει έμφαση στη ζωή του στην Ελλάδα, στην οποία από το 2008 που έφτασε, σημειώνει, αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ακόμη κι όταν πήγε στην Ξάνθη η βάση του εξακολουθούσε να είναι η Θεσσαλονίκη.Γίνεται, επίσης αναφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ως προπονητής με την Κ17 του ΠΑΟΚ και ο Γκαρσία εξηγεί: "Δεν θέλω τώρα να προπονήσω την πρώτη ομάδα.

Είμαι υπομονετικός. Θέλω να αποκτήσω εμπειρίες και να να πάρω τον επίσημο τίτλο (σ.σ. εννοεί του πρώτου προπονητή) χωρίς καμία λαχτάρα".

Γκαρσία: "Δεν ένιωσα ποτέ άνετα στη Ρεάλ, ήταν πολύ γκλάμουρ"

Ο "Κανάριο" μιλά και για την αντιμετώπισή του ως είδωλο στη Θεσσαλονίκη. "Εδώ, ίσως μαζί με την περίοδο που ήμουν στην Οσασούνα ένιωσα καλύτερα από οπουδήποτε αλλού ως ποδοσφαιριστής".Αναφέρθηκε ακόμη και σε επεισόδια που είχε στα γήπεδα λόγω του υπερβολικού πάθους του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ζιντάν.

"Από τη Ρεάλ κρατώ τους ανθρώπους που γνώρισα όπως τον Ζινεντίν Ζιντάν που ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, είναι μία σπουδαία προσωπικότητα και ένας απλός άνθρωπος, από αυτούς που αρέσουν σε μένα",υπογραμμίζει .Μίλησε για την περίοδο που έφυγε από την Ρεάλ και πήγε στη Θέλτα, μέχρι και την κατάληξή του στον ΠΑΟΚ.

Η τρέλα του οπαδών του Δικεφάλου ήταν τέτοια που το όνομά του δόθηκε σε δρόμο της Αρναίας στην ορεινή Χαλκδική με πρωτοβουλία του τοπικού συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ.Τέλος, τονίζεται ότι στην σχεδόν 20ετή καριέρα του ο Γκαρσία αγωνίστηκε σε 12 ομάδες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ