ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Τεράστιος σύλλογος η Ρεάλ"

Τσάβι: "Τεράστιος σύλλογος η Ρεάλ"

Ο Τσάβι Ερνάντες αναγνώρισε και με το παραπάνω το μέγεθος της Ρεάλ Μαδρίτης στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ενώ τοποθετήθηκε αναφορικά με τη "Χρυσή Μπάλα" του 2010, όταν παρότι έφτασε στην τελική τριάδα, δεν κατάφερε να την κατακτήσει.

Αφότου έδωσε το παρών στο φιλικό της εθνικής Καταλονίας το βράδυ της Τετάρτης (28/12), κόντρα στην αντίστοιχη της Τυνησίας (3-3), ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "COPE", εκεί όπου κάθε άλλο παρά αμφισβήτησε το γεγονός ότι η ιστορική αντίπαλος των "μπλαουγκράνα", Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελεί έναν τεράστιο σύλλογο.

“Δεν σταματούν ποτέ να πιστεύουν και ιστορικά, είναι νικητές και θα συνεχίσουν να κερδίζουν, διότι είναι ένας τεράστιος σύλλογος”, απάντησε σε σχετική ερώτηση, για να συνεχίσει λέγοντας πως “θα κάνουν πάντα δύσκολη τη ζωή της Μπαρτσελόνα και έχουν μια σπουδαία ομάδα. Η Ρεάλ αγωνίζεται για κάθε τρόπαιο”.

Για τη "Χρυσή Μπάλα" του 2010, όταν και βρέθηκε στην τελική τριάδα: “Ο Μέσι άξιζε την Χρυσή μπάλα τότε (σ.σ. την κατέκτησε ο Αργεντινός) . Για εμένα, είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα βρεθώ εγώ στην κορυφή. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη και ο καλύτερος παίκτης που υπήρξε ποτέ”.

Για το ενδεχόμενο να προπονήσει κάποια στιγμή εντός της Καταλονίας, τόνισε: “Ποτέ δεν ξέρεις, Είναι νωρίς ακόμα, αλλά είναι μια ιδέα το να έρθω σπίτι και να προπονήσω στην Βαρκελώνη, στην Καταλονία. Εδώ είναι το σπίτι μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι 12 παίκτες που αρνήθηκαν την Μπαρτσελόνα
Ξανά Βαλβέρδε για Μπαρτσελόνα
Ινιέστα: "Το όνειρό μου είναι να αποσυρθώ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα"
"Πρόταση 300.000.000€ για Κριστιάνο Ρονάλντο"
Γκαρσία: "Δεν ένιωσα ποτέ άνετα στη Ρεάλ, ήταν πολύ γκλάμουρ"
Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι για Βάιγκλ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ