ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι για Βάιγκλ

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι για Βάιγκλ

O 21χρονος Γερμανός μέσος της Ντόρτμουντ, Γιούλιαν Βάιγκλ, είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι για το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί ο Γιούλιαν Βάιγκλ να υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την Ντόρτμουντ μέχρι το 2021, αλλά είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσει μέχρι τότε να μένει στη Γερμανία.

O 21χρονος Γερμανός μέσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Μάντσεστερ Σίτι. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, "AS", οι "μπλαουγκράνα" τον παρακολουθούν ήδη από την περυσινή σεζόν και είναι στην κορυφή της λίστας για το μεταγραφικό παζάρι τους προσεχούς καλοκαιριού (2017) όσον αφορά την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, προκειμένου να πάρει και κάποιες "ανάσες" ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Αλλά, στη Βαρκελώνη δεν "παίζουν" μόνοι τους. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, τον έχει σημειώσει στο "μπλοκάκι" του κι αναμένεται τιτανομαχία για την απόκτησή του.

Ο Βάιγκλ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μόναχο 1860, προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2015 τον απέκτησε η Ντόρτμουντ, με τη φανέλα της οποίας την τρέχουσα σεζόν μετρά συνολικά 21 συμμετοχές. Είναι διεθνής τόσο με την U21 όσο και με την Ανδρών της εθνικής Γερμανίας.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ