PREMIER LEAGUE

Δυνατά για Ίσκο - Μπάρκλεϊ η Τότεναμ

Δυνατά για Ίσκο - Μπάρκλεϊ η Τότεναμ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θέλει να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της Τότεναμ και οι Ίσκο - Μπάρκλεϊ φέρονται να αποτελούν τους πρωταρχικούς στόχους του ενόψει Ιανουαρίου.

Αγγλικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν την Τότεναμ αποφασισμένη να διεκδικήσει είτε τον Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης, είτε τον Ρος Μπάρκλεϊ της Έβερτον, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που ανοίγει την ερχόμενη Κυριακή (1/1).

Μιλάμε για δύο εκ των πιο ηχηρών ονομάτων που κυκλοφορούν στην αγορά αυτήν την περίοδο, αφού ο πρώτος δεν υπολογίζεται στον επιθυμητό -από μέρους του- βαθμό από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ ο δεύτερος δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του, υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν στα "ζαχαρωτά".

Τα συμβόλαια των δύο παικτών "εκπνέουν" το καλοκαίρι του 2018 και οι επεκτάσεις αυτών δεν είναι κάτι που διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μια ενδεχόμενη πρόταση, είναι πιθανό να δελεάσει τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τις ομάδες τους.

Δυνατά για Ίσκο - Μπάρκλεϊ η Τότεναμ

Αυτά, τη στιγμή που οι Spurs έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας "ενέσεις" ποιότητας στο μεσοεπιθετικό σκέλος και έχοντας "τσεκάρει" τους δύο προαναφερθέντες.

Για τον Ισπανό, η ομάδα του Λονδίνου είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι, όμως ο 24χρονος είχε επιλέξει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Από την πλευρά του, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Έβερτον θεωρείται εκ των πιο ταλαντούχων Άγγλων ποδοσφαιριστών, ενώ την περίπτωσή του "γλυκοκοιτάζουν" και οι Άρσεναλ και Τσέλσι.

Η Τότεναμ δεν έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων της, αλλά ούτε και του ίδιου του προπονητή της για φέτος, με τον τελευταίο ν' αναζητά τρόπους για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του και εν συνεχεία να την επανατοποθετήσει σε "τροχιά" τίτλου (βρίσκεται στο -10 από την κορυφή).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Σουόνσι προσέλαβε ειδικό του Moneyball για μεταγραφές
Τα 30 καλύτερα λεπτά του Κλοπ
Ανατροπή στο Σαουθάμπτον για την Τότεναμ
Έβαλε τα κλάματα ο εξαθλιωμένος Γκασκόιν
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ