ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ζωηρό ενδιαφέρον της Παρί για Ντέλε Άλι

Ζωηρό ενδιαφέρον της Παρί για Ντέλε Άλι

Οι μετοχές του 20χρονου Ντέλε Άλι ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πρώτη ομάδα που παρουσιάζεται έτοιμη να... χτυπήσει την πόρτα της Τότεναμ.

Δημοσίευμα της αγγλικής "Mirror" αποκαλύπτει το έντονο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον μέσο της Τότεναμ, Ντέλε Άλι. Όπως αναφέρεται εντός αυτού, οι άνθρωποι των Παριζιάνων τον αξιολογούν ως μία ιδιάζουσα περίπτωση, η οποία αξίζει να κυνηγηθεί.

Το ρεπορτάζ μιλά για ενδεχόμενη πρόταση 50.000.000 λιρών (59.000.000 ευρώ) προς τους “πετεινούς”, ωστόσο τονίζει πως το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτή να κατατεθεί το καλοκαίρι και όχι τον Γενάρη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει, επίσης, σημειωμένο στο μεταγραφικό της μπλοκάκι το όνομα του 20χρονου κι ενώ ο τελευταίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου τον περασμένο Σεπτέμβρη, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Άγγλος διεθνής μεταγράφηκε στην Τότεναμ τον χειμώνα του 2015. Αφότου παραχωρήθηκε δανεικός στη ΜΚ Ντονς κατά το πρώτο εξάμηνο, επέστρεψε στο "White Hart Lane" το καλοκαίρι του ίδιου έτους, για να μετεξελιχθεί από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του, αλλά και στο μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο μετά τον Χάρι Κέιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο Europa League η Τότεναμ
Η Παρί του Έμερι βιώνει τον πρώτο της ηχηρό "κραδασμό"
Έμερι: "Γι' αυτό απέρριψε την Μπαρτσελόνα ο Μαρκίνιος"
Σκέψεις επιστροφής στη Ρεάλ από Εζίλ και Ντι Μαρία
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ