ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβάδισμα η Τρίπολη

Προβάδισμα η Τρίπολη
Τρίπολη Παναθηναϊκός οπαδοί INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έδρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (24/9) με το γήπεδο του Αστέρα να είναι μέχρι στιγμής το φαβορί.

Γι ακόμα μία αγωνιστική (4η) ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να ψάξει για νέα έδρα, καθώς το ΟΑΚΑ δεν είναι διαθέσιμο εξαιτίας της συναυλίας που θα δώσει ο Φοίβος.

Το θέμα έχει απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους της διοίκησης που εξάντλησαν όλα τα περιθώρια, προσωρινής, επιστροφής στην Λεωφόρο, κάτι το οποίο ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Για να γίνει πράξη η επιστροφή στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να γίνουν πολλά βελτιωτικά έργα στον χλοοτάπητα, τις κερκίδες και τους εσωτερικούς χώρους, ενώ δεν είναι βέβαιο πως θα εκλάβουν την απόφαση οι φίλοι των πράσινων που προμηθεύτηκαν ακριβά εισιτήρια διαρκείας.

Έτσι λοιπόν στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες έδρες, με αυτή της Τρίπολης να είναι το φαβορί. Το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης είναι σχετικά κοντά (μία ώρα και κάτι) στην Αθήνα, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8.000 θεατές, ενώ οι Αρκάδες την 4η αγωνιστική παίζουν Σάββατο (ο Παναθηναϊκός παίζει την Δευτέρα).

Όλα όμως, όπως γράψαμε και χθες, θα ξεκαθαρίσουν το με ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Εσείς διαβάστε: Ο νόμος του... Κάρα, Αναβολή στην επιστροφή, Εγκρίνεται ο χλοοτάπητας της Λεωφόρου, Δεν στηρίζει κανέναν για την ΕΠΟ η "Παναθηναϊκή Συμμαχία", Η ποινή του Κατσουράνη με αριθμούς, Ανεβάζει στροφές ο Σο, πρόβλημα με Πίντο, Σύσκεψη για την έδρα και τα μεταγραφικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ