ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκρίνεται ο χλοοτάπητας της Λεωφόρου

Εγκρίνεται ο χλοοτάπητας της Λεωφόρου

Ο συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Νούνο Αλμέιδα, επισκέφτηκε το "Απόστολος Νικολαϊδης" και τσέκαρε την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος.

Εκτός από την επιθεώρηση των εξεδρών και των υπολοίπων χώρων του "Απόστολος Νικολαϊδης", ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε εκφράσει την επιθυμία να ελέγξει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Το απόγευμα της Παρασκευής επισκέφτηκε τη φυσική έδρα του Παναθηναϊκού ο άμεσος συνεργάτης του, ο Νούνο Αλμέιδα και τσέκαρε το χλοοτάπητα.

Όπως διαπίστωσε, τηρουμένων των αναλογιών, η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί για ένα παιχνίδι. Σίγουρα, ο αγωνιστικός χώρος απέχει από το να χαρακτηριστεί ιδανικός, αφού σε ορισμένα σημεία υπάρχουν μπαλώματα, έχουν φυτρώσει αγριόχορτα και το χορτάρι χρειάζεται κούρεμα.

Από τη στιγμή όμως που οι εναλλακτικές είναι περιορισμένες και οι αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων που εξετάζονται βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, το "Απόστολος Νικολαϊδης" είναι προτιμότερο.

Επίσης, πολλά γήπεδα της Superleague έχουν παρόμοιους ή και χειρότερους χλοοτάπητες και ο Φερέιρα και ο Νούνο Αλμέιδα το γνωρίζουν καλά, οπότε ήταν πιο ελαστικοί στην κρίση τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ