ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Εθνική Σερβίας: Με Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς, Μλαντένοβιτς και Μακσίμοβιτς η προεπιλογή για το Euro 2024

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας @ 2022 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Έγινε γνωστή η προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας για το Euro 2024 με τους Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Μλαντένοβιτς από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να είναι στους 33 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Ντράγκαν Στοίκοβιτς, όπως επίσης και ο Μακσίμοβιτς που θα παίξει από τη νέα χρονιά στο τριφύλλι. Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζούριτσιτς.

Από τρεις εκπροσώπους ομάδων της Super League και συγκεκριμένα από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αποτελείται η προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας για το Euro 2024 με τους Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Μλαντένοβιτς από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να είναι στους 33 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Ντράγκαν Στοίκοβιτς.

Επίσης στις προεπιλογές έχει συμπεριληφθεί και ο Μακσίμοβιτς ο οποίος τη νέα ανήκει στη Χετάφε αλλά έχει συμφωνήσει και έχει ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν.

Αντίθετα εκτός κλήσεων έμεινε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας το προηγούμενο διάστημα και είχε παίξει στην πορεία της ομάδας προς το Euro 2024.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ράικοβιτς, Πέτροβιτς, Γιοβάνοβιτς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Μπάμπιτς, Σπάγιτς, Εράκοβιτς, Στόγιτς, Σίμιτς

ΜΕΣΟΙ: Λούκιτς, Γκούντελι, Μακσίμοβιτς, Ίλιτς, Ζντιέλαρ, Μιχαΐλοβιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντις, Μπάζνταρ, Τσίρκοβιτς, Σάμαρτζιτς, Μπιρμάντσεβιτς, Κόστιτς, Μλαντένοβιτς, Γκλούστσεβιτς, Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς, Ράντονιτς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς, Γιόβιτς, Ράτκοφ, Ιβάνοβιτς

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ