ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύσκεψη για την έδρα και τα μεταγραφικά

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÉÃÉÁÑÅÁË (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2008)<br>
PANATHINAIKOS - VILLAREAL (CHAMPIONS LEAGUE 2008)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÉÃÉÁÑÅÁË (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2008)
PANATHINAIKOS - VILLAREAL (CHAMPIONS LEAGUE 2008)
INTIME SPORTS

Σύσκεψη αναμένεται να έχουν Αλαφούζος, Ελευθεράκης και Φερέιρα με σκοπό το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο και τα μεταγραφικά.

Νέο πρόβλημα έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 24 Σεπτεμβρίου, αφού επηρεάζει την διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι πράσινοι δεν μπορούν να αγωνιστούν ούτε την Παρασκευή, ούτε το Σάββατο (έχουν την Πέμπτη ματς με την Μάριμπορ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ), ενώ την Κυριακή το στάδιο πρέπει να παραδοθεί για να γσ στηθεί η συναυλία.

Έτσι η διοίκηση των πράσινων ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που ούτως ή άλλως αποτελεί έναν σοβαρό αντίπαλο για τη φετινή σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο Αλαφούζος, Ελευθεράκης και Φερέιρα αναμένεται να έχουν συνάντηση κατά τη διάρκεια της ημέρας, στην οποία θα αποφασίσουν πως θα κινηθούν. Σκοπός του Φερέιρα είναι το ματς να γίνει στο ΟΑΚΑ, αλλά σε άλλη ημερομηνία που θα βολεύει.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο της ενίσχυσης των πράσινων με έναν ποδοσφαιριστή, που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Παίκτες υπάρχουν στην αγορά, κι αν βρεθεί κάτι στα οικονομικά πλαίσια που ψάχνουν στον Παναθηναϊκό, ίσως γίνει μία κρούση.

Τέλος την άλλη εβδομάδα θα μπουν στα ταμεία των πράσινων περίπου 2.8 εκ. ευρώ από την ΟΥΕΦΑ, όπου θα δοθούν σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές.

Στήριξη στους πολύτεκνους

"Η Παναθηναϊκή Συμμαχία συμμετέχει στις δράσεις για τους πολύτεκνους όσον αφορά τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προσφέροντας3.700 σχολικά είδη "Πανάθας"που θα διατεθούν σε όλα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών μέσω των Συλλόγων Πολυτέκνων.

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, να προσφέρουμε έστω και κάτι μικρό σε αυτά τα παιδιά που δεν έχουν οικονομική άνεση και ελπίζουμε ότι θα έχουμε και άλλες τέτοιες ευκαιρίες στο μέλλον να συμβάλουμε σε αντίστοιχες ενέργειες", αναφέρει σε ανακοίνωση της η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Εσείς διαβάστε: Μηχανικοί στην Λεωφόρο, Έξι αγωνιστικές σε Κατσουράνη, Συνάντηση Αλαφούζου-Μακρόπουλου, To νέο κούρεμα του Λέτο!, Βελτιώνεται ο Σο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ