ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μηχανικοί στην Λεωφόρο

Μηχανικοί στην Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Από την έκθεση που θα συντάξουν οι αρμόδιοι μηχανικοί θα ξεκαθαρίσει το αν και πότε ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να επιστρέψει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Πολύ ζεστά έχουν πάρει στον Παναθηναϊκό το θέμα της επιστροφής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για κάποια ματς της φετινής σεζόν και η δυνατόν όσο πιο γρήγορα.

Για αυτό και μέσα στις επόμενες μέρες αρμόδιοι μηχανικοί, ίσως και το Σαββατοκύριακο, θα βρεθούν στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού για να τσεκάρουν την κατάσταση του και να κάνουν την έκθεση τους ώστε στο πράσινο στρατόπεδο να ζυγίσουν τα δεδομένα.

Στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως δεν θα χρειαστούν πολλά έργα στην Λεωφόρο και πως θα μπορούσαν κάλλιστα να προλάβουν να μπουν στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και πριν τον Ιανουάριο.

Επίσης αν η έκθεση των μηχανικών είναι καλή τότε δεν αποκλείεται να προτείνουν την Λεωφόρο ως έδρα και για το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Θα πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι πέρα των όποιων έργων που πρέπει να γίνουν στις κερκίδες υπάρχουν δυο ακόμα σημεία τα οποία θα πρέπει να προσέξουν οι πράσινοι.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον αγωνιστικό χώρο που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ίσως να ήθελε και αντικατάσταση.

Επίσης με τα διαρκείας να έχουν φτάσει κοντά στις 11.000 μιλάμε μόνο για 5.000-6.000 κενές θέσεις για τους υπόλοιπους φίλους των πράσινων. Βέβαια μιλάμε μόνο για τα ματς της Ελλάδας και όχι τα Ευρωπαϊκά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ