ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βελτιώνεται ο Σο

Βελτιώνεται ο Σο
INTIME SPORTS

Ο Χαμπίμπ Σο για δεύτερη μέρα πήρε μέρος σε ασκήσεις με μπάλα και δείχνει πως πατάει καλύτερα. Απών για προσωπικούς λόγους ο Φερέιρα.

Παρότι ακόμα χρειάζεται χρόνο για να επανέρθει, ο Χαμπίμπ Σο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και για δεύτερη μέρα πήρε μέρος σε κομμάτι της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος άρχισε με ατομικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης και έπειτα συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος, όπου χρησιμοποιήθηκε μπάλα.

Ο Σο πατάει πιο γερά στο γήπεδο, ωστόσο ακόμα δεν φορτσάρει και οι συμπαίκτες του είναι προσεκτικοί μαζί του.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι 5v5 σε μικρό χώρο.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπουμσόνγκ, Τοτσέ και Φορναρόλι, ενώ οι Καπίνο και Ταμπάκης υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Επίσης, συμμετείχε και ο τερματοφύλακας της ομάδας U-20 Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Απών ο Φερέιρα

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είχε να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις. Το πρόγραμμα διεξήχθη υπό τις οδηγίες των συνεργατών του, Νούνο Αλμέιδα και Ρούι Αλμέιδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ