ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ποινή του Κατσουράνη με αριθμούς

Η ποινή του Κατσουράνη με αριθμούς

Ο Κώστας Κατσουράνης τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές και θα χάσει το 1/5 του πρωταθλήματος. Διαβάστε πως μεταφράζεται αυτό σε αριθμούς βάσει του συμβολαίου του.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα σημαδεύτηκε από την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στο 52ο λεπτό, με αποτέλεσμα οι πράσινοι να μείνουν με δέκα παίκτες, σε έναν αγώνα όπου τελικά έχασαν δυο βαθμούς.

Προς τιμήν του ο έμπειρος άσος παραδέχθηκε το λάθος που έκανε (έβρισε άσχημα στον διαιτητή) και περίμενε να μάθει την τιμωρία που θα του επιβάλει η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη ο 33χρονος άσος του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές, λόγω εξύβρισης του διαιτητή του αγώνα, η οποία μεταφράζεται σε 4 για την πράξη του συν δυο για το γεγονός πως ήταν αρχηγός των πράσινων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Κατσουράνης θα χάσει τα ακόλουθα παιχνίδια: Πανθρακικός ( εκτός), Ατρόμητος (εντός), Αστέρας Τρίπολης (εντός), Ξάνθη ( εκτός), Άρης (εντός), ΟΦΗ ( εκτός).

Με λίγα λόγια ο έμπειρος άσος χάνει το 1/5 του πρωταθλήματος, αφού μένει εκτός για τα έξι από τα τριάντα παιχνίδια της διοργάνωσης! Πως μεταφράζεται αυτό όμως σε αριθμούς;

Οι χαμένες 150.000 ευρώ

Ο Κατσουράνης δέχθηκε μία γενναία μείωση στο συμβόλαιο του τη φετινή σεζόν ( είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τις απολαβές του), το οποίο θα του αποφέρει, μαζί με τα μπόνους, περίπου 750.000 ευρώ.

Δηλαδή καθαρά σε αγώνες πρωταθλήματος, ο διεθνής μέσος εισπράττει 25.000 ευρώ ανά ματς. Αν σκεφτούμε πως θα χάσει έξι παιχνίδια λόγω τιμωρίας, τότε οι πράσινοι θα δώσουν 150.000 ευρώ χωρίς αντίκρισμα.

Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια ο Κατσουράνης έχει να δώσει αγώνες τόσο για το Κύπελλο όσο και για την Ευρώπη, όμως ακόμα κι αν αφαιρέσουμε αυτά τα παιχνίδια, πάλι οι πράσινοι μπαίνουν μέσα.

Εσείς διαβάστε: Σύσκεψη για την έδρα και τα μεταγραφικά, Μηχανικοί στην Λεωφόρο, Έξι αγωνιστικές σε Κατσουράνη, To νέο κούρεμα του Λέτο!, Βελτιώνεται ο Σο, Συνάντηση Αλαφούζου-Μακρόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ