ΕΛΛΑΔΑ

Ο νόμος του... Καραγκούνη

Ο νόμος του... Καραγκούνη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης έκλεισε μία θέση στο ρόστερ της Φούλαμ και ουσιαστικά θα αναλάβει το ρόλο που είχε στην ομάδα ο Ντάνι Μέρφι. Μαζί του και ένα... κοπέλι!

Όπως σας ενημερώσαμε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Γιώργος Καραγκούνης είναι μία ανάσα από τη μετακίνηση του στην Πρέμιερ Λιγκ και την Φούλαμ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις όπου υποβλήθηκε και την Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστεί από την Φούλαμ, με τον προπονητή της Μάρτιν Γιολ, να δηλώνει ενθουσιασμένος.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Φούλαμ έχασε δυο σπουδαίους παίκτες από το ρόστερ της. Ο ένας είναι ο Κλιντ Ντέμπσεϊ που πήγε στην Τότεναμ με περίπου 8 εκ. ευρώ, κι άλλος είναι ο Ντάνι Μέρφι, που θα συνεχίσει πλέον στην Μπλάκμπερν.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα κενό στη μεσαία γραμμή και τα αριστερά, το οποίο έρχεται να καλύψει ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο του θα είναι για ένα χρόνο, το οποίο όμως με κάποια μπόνους ίσως ανανεωθεί για άλλον ένα!

Στην Φούλαμ ο Καραγκούνης θα βρει ένα... κοπέλι. Ο λόγος για τον Μαχαμαντού Ντιαρά, που βρίσκεται από τον Φλεβάρη στην Αγγλία και το καλοκαίρι κέρδισε άλλον ένα χρόνο συμβολαίου με τους Κότατζερς.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ