ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή στην επιστροφή

Αναβολή στην επιστροφή

Το "Απόστολος Νικολαϊδης" δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει παιχνίδι της Superleague και ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις για το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Αναβολή παίρνει η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαϊδης", έστω και αν ήταν μόνο για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε στο γήπεδο, διαπιστώθηκε ότι στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν πληροί τις προδιαγραφές ώστε να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της Superleague, τόσο από πλευράς ασφάλειας, όσο και από άποψη λειτουργικότητας.

Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε υποφερτή κατάσταση, κάτι που δεν ισχύει για τους υπόλοιπους χώρους. Παράλληλα, ο χρόνος μέχρι τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, δεν επαρκεί ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες μερικές αποκατάστασης.

Επομένως, κρίθηκε αδύνατο το "Απόστολος Νικολαϊδης" να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική στιγμή και οι οποίες εξελίξεις, αφορούν τη μελλοντική χρησιμοποίηση του.

Πλέον, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στη διάθεση τους. Κυρίως τα γήπεδα της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου στην Αττική, αλλά και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η απόφαση θα ληφθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ