ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν στηρίζει κανέναν για την ΕΠΟ η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"

Δεν στηρίζει κανέναν για την ΕΠΟ η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωσή της, η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" κάνει γνωστό πως δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο για την προεδρία της ΕΠΟ (Σαρρής, Γκαγκάτσης), υπογραμμίζοντας πως χρειάζονται νέα και άφθαρτα πρόσωπα.

Αντίθετη με την υποψηφιότητα τόσο του Σαρρή όσο και του Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, εμφανίστηκε η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" με ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως στόχος του είναι η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου και πως χρειάζονται νέα και άφθαρτα πρόσωπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θεωρεί ότι οι υποψήφιοι που έχουν ανακοινωθεί για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ δεν έχουν την πληρότητα, την αρτιότητα, τις ικανότητες, αλλά και την «έξωθεν καλή μαρτυρία» για το χρίσμα αυτό.

Στόχος μας είναι η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξουν νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Δεν είναι δυνατόν να γυρίσουμε ξανά στο γνωστό και μη εξαιρετέο παρελθόν, ούτε επίσης να στηρίξουμε ανθρώπους που ηγούντο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και ανέχτηκαν καταστάσεις που πλήγωσαν το χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτό που περιμένουμε και πρεσβεύουμε είναι η ισονομία σε ολόκληρο το θεσμικό πλαίσιο. Θα είμαστε στο πλευρό εκείνου που θα το διασφαλίσει και απέναντι σε οποιονδήποτε άλλον…".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ