ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με "εξάρια" Ζέκα - Κουτρουμπή

Με "εξάρια" Ζέκα - Κουτρουμπή
Κουτρουμπής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με πρωταγωνιστές τους Λούκας Βιγιαφάνιες, Παναγιώτη Βλαχοδήμο (ένα γκολ – μία ασίστ έκαστος) και καινούργιο πρόσωπο τον Βούλγαρο στόπερ, Ιβάν Ιβανόφ, διεξήχθη το πρώτο μίνι προπονητικό “διπλό” του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

Μόλις μία ώρα διήρκησε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους (για αύριο έχει προγραμματιστεί “διπλή”). Μετά την προθέρμανση και τις ταχύτητες, ακολούθησε “διπλό” 30 λεπτών στο μισό γήπεδο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Θετικές εντυπώσεις άφησαν αρκετοί νεαροί (κυρίως ο Χατζηγιοβάννης) και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος (γκολ και ασίστ), ενώ χαρακτηριστικό ήταν ότι στις δύο αντίπαλες ομάδες τη θέση του αμυντικού μέσου κάλυψαν ο Κάρλος Ζέκα και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Με "εξάρια" Ζέκα - Κουτρουμπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Κοτσόλης (Βλαχοδήμος Οδ.) - Μέστο, Ιβανόφ, Μολέδο, Χουχούμης - Κουτρουμπής, Λουντ, Μπουζούκης, Αμπέντ - Βλαχοδήμος Π., Χατζηγιοβάννης.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Στιλ (Ξενόπουλος), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Αγγελόπουλος Γ. - Ζέκα, Στάικος, Μίγγος, Βιγιαφάνιες - Μπουμάλ, Λέτο.

Με "εξάρια" Ζέκα - Κουτρουμπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, αλλά στο δεύτερο μέρος μπήκαν έξι γκολ και έγινε της... ανατροπής με τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία 3-3. Το σκορ άνοιξε ο Λουντ μετά από “ποδιά” στον Μολέδο και πλασέ το 2-0 πέτυχε ο Χατζηγιοβάννης μετά από σέντρα του Βλαχοδήμου, το 3-0 πέτυχε ο Βλαχοδήμος με εναέριο βολέ. Ο Βιγιαφάνιες μείωσε σε 3-1 και έδωσε την ασίστ για το 3-2 στον Μαρινάκη, ενώ το το 3-3 διαμόρφωσε ο Μίγγος.

Με "εξάρια" Ζέκα - Κουτρουμπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

* Οι Νάνο, Κλωναρίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τον φυσικοθεραπευτή Βασίλη Οικονομίδη και δεν πρόκειται να πάρουν μέρος σε κάποιο από τα τρία φιλικά ματς επί ολλανδικού εδάφους. Δεν είναι και 100% σίγουρο ότι θα παραμείνουν τελικά στο ρόστερ της ομάδας, αλλά αυτό θα φανεί εν καιρώ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Πετάει" για Ολλανδία με 27+1 παίκτες
Στραματσόνι: "Μόνο με την κατάλληλη νοοτροπία, θα πετύχουμε"
Ζέκα: "Απαγορεύεται να επαναληφθούν τα περσινά"
Αναχώρησε για την Ολλανδία ο Παναθηναϊκός
Στιλ: "Απαραίτητη η πρόκριση στους ομίλους"

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ