ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναχώρησε για την Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Αναχώρησε για την Ολλανδία ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έφυγε για το Τένχελεν το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6), με μοναδικό νέο ποδοσφαιριστή τον Ιβάν Ιβάνοφ. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6) η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε από την Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Με πτήση θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη και από εκεί, οδικώς στο Τέχελεν της Ολλανδίας, όπου θα παραμείνει έως τις 8 Ιουλίου.

Στην αποστολή συμμετείχαν 26 ποδοσφαιριστές, 18 της πρώτης ομάδας και 8 από τη Νέων, ενώ ο μοναδικός νεοαποκτηθείς είναι ο Ιβάν Ιβάνοφ. Αντίθετα, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο παραμένει στην πρωτεύουσα, μέχρι να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί ο δανεισμός του από την Κάλιαρι.

Η παραμονή των παικτών και του προπονητικού επιτελείου στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" διήρκεσε ελάχιστα, αφού άπαντες πήραν τα εισιτήρια τους με την αποβίβαση τους από το πούλμαν και πέρασαν αμέσως τον έλεγχο, χωρίς να περιηγηθούν στα καταστήματα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Youtube το βίντεο από την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, το απόγευμα της Τρίτης (28/6):

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ