ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πετάει" για Ολλανδία με 27+1 παίκτες

"Πετάει" για Ολλανδία με 27+1 παίκτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με 19 παίκτες της πρώτης ομάδας, συν τον Βίκτορ Ιμπάρμπο εφόσον προλάβει χρονικά τις εξετάσεις και τις υπογραφές, αλλά και 8 "μικρούς" (εκ των οποίων οι 4 «επαγγελματίες»), αναχωρεί την Τετάρτη στις 13.25 μ.μ. η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Τέχελεν της Ολλανδίας.

Τα «φρέσκα» πρόσωπα στο "πράσινο" γκρουπ βεβαίως θα είναι τα δύο πρώτα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού»: Ο28χρονος Βούλγαρος στόπερ Ιβάν Ιβανόφ και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης (28/6) στην Αθήνα κι από νωρίς σήμερα το πρωί θα κάνει ένα μίνι… αγώνα δρόμου, για να προλάβει να ολοκληρώσει τα ιατρικά τεστ, να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του και να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία (οι "πράσινοι" του έχουν βγάλει ήδη εισιτήρια).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΝΧΕΛΕΝ: Kώστας Γουλής

Στους «νέους» είναι επίσης και ο Ιταλός, νέος συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι, Ομάρ Ντανέζι, ο οποίος έχει ήδη πιάσει… δουλειά στο Κορωπί. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο 40χρονος τεχνικός συμπεριλήφθηκε ο Νάνο Γκονζάλες που γυμνάζεται ατομικά, μετά τη μικροεπέμβαση που έκανε προ 20ημέρου στην ποδοκνημική (θα συνεχίσει δικό του πρόγραμμα για 10-15 μέρες).

Τα επόμενα 24ωρα«πράσινη»… παρέα στο Τένχελεν αναμένεται να μεγαλώσει, αφού θα προστεθεί ο Μουμπάρακ Γουακάσο που αναμένεται ως το βράδυ της Πέμπτης (30/6) στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά και εργομετρικά τεστ και να υπογράψει κι αυτός για 3 χρόνια, ενώ επίκειται -άμεσα- και μεταγραφή αριστερού μπακ, ελέω… Νάνο! Αναλυτικά στο αεροπλάνο για το Ντίσελντορφ θα επιβιβαστούν ανά θέσεις οι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Στιλ, Κοτσόλης, Οδ. Βλαχοδήμος, Ξενόπουλος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μέστο, Μαρινάκης, Νάνο, Χουχούμης, Μαυρομάτης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Ιβάνοφ

ΜΕΣΟΙ

Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Αμπεΐντ, Λουντ, Μπουμάλ, Π. Βλαχοδήμος, Στάικος, Μίγγος, Μπουζούκης, Γ. Αγγελόπουλος,

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Λέτο, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβανής.

Στη δεκαήμερη παραμονή του στην Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός έχει προγραμματίσει τρία φιλικά παιχνίδια, με το τελευταίο τεστ να είναι και το πιο «δυνατό». Το πρόγραμμά του αναλυτικά έχει ως εξής:

Παρασκευή 1 Ιουλίου: Παναθηναϊκός-Αλεμάνια Άαχεν (Δ’ Γερμανίας), Τένχελεν, 7 μ.μ. Ελλάδος.

Κυριακή 3 Ιουλίου: Παναθηναϊκός-Σιλφόλντε (Ερασιτεχνική Ολλανδίας), Τένχελεν, 7 μ.μ. Ελλάδος.

Πέμπτη 7 Ιουλίου:Παναθηναϊκός-Οσμάνλισπορ (Α’ Τουρκίας), Τένχελεν, 7 μ.μ. Ελλάδος.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ