ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Μόνο με την κατάλληλη νοοτροπία, θα πετύχουμε"

Στραματσόνι: "Μόνο με την κατάλληλη νοοτροπία, θα πετύχουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξήγησε σε ποιον τομέα δίνει τη μεγαλύτερη σημασία και δεν θέλησε να σχολιάσει τη μεταγραφική δραστηριότητα του Παναθηναϊκού.

Η κατάλληλη νοοτροπία είναι το απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία, τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού από το "Ελευθέριος Βενιζέλος", για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Τένχελεν της Ολλανδίας. Ο Ιταλός προπονητής επέμεινε στο συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας ότι μόνο με αυτό η ομάδα θα πετύχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι, κατά την αναχώρηση της αποστολής:

Για την έναρξη της σεζόν: "Η αρχή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Πρέπει να αποκτήσουμε την κατάλληλη νοοτροπία τάχιστα, γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Σύντομα θα παίξουμε προκριματικά για το Europa League, που είναι ένας σημαντικός στόχος για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δημιουργήσουμε αμέσως ένα ανταγωνιστικό σύνολο".

Για το τι θέλει να διορθώσει: "Πρώτα απ' όλα, θα επαναλάβω τη σημασία της νοοτροπίας. Επειδή, κατά την άποψη μου, την προηγούμενη σεζόν είχαμε έλλειψη σε αυτό τον τομέα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο club, με μεγάλη ιστορία και υποχρεούμαστε να τον επαναφέρουμε εκεί που του αρμόζει. Αυτό θα συμβεί μόνο εάν έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία".

Για τις μεταγραφές: "Είναι νωρίς να μιλήσω για τις μεταγραφές. Προτιμώ να τις σχολιάσω όταν θα τις ολοκληρώσουμε. Έχουμε έναν νέο ποδοσφαιριστή, τον Ιβάνοφ, θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί, περιμένουμε τον Μπεργκ, όταν θα ενσωματωθεί και θα δουλέψουμε στην προετοιμασία".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ