ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Απαγορεύεται να επαναληφθούν τα περσινά"

Ζέκα: "Απαγορεύεται να επαναληφθούν τα περσινά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κάρλος Ζέκα εστίασε στην ανάγκη ο Παναθηναϊκός να αποφύγει τις "κακοτοπιές" και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League και έθεσε τις προτεραιότητες.

Έντεκα μήνες αργότερα, η Καμπάλα στοιχειώνει ακόμα τις σκέψεις των παικτών του Παναθηναϊκού... Κάτι που παραδέχτηκε ο Ζέκα, κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Τένχελεν της Ολλανδίας, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Πορτογάλος αρχηγός εξήγησε πόσο σημαντικό είναι τα φετινά προκριματικά να έχουν άλλη κατάληξη...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: "Με τη νέα σεζόν, ελπίζω να καταφέρουμε να γράψουμε μια νέα ιστορία, καλύτερη από την περσινή... Θέλουμε όλοι να είμαστε καλύτεροι και ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι περισσότερο για να γίνει αυτό και θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε να πιάσει τόπο η προετοιμασία για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Είμαι καλά... Ήταν λίγες οι μέρες των διακοπών, όμως η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν οι προπονήσεις και το ποδόσφαιρο. Είμαι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν και θα φανώ στο γήπεδο όσο πιο έτοιμος γίνεται. Έρχεται μια δύσκολη σεζόν και οφείλουμε όλοι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

Για ό,τι συνέβη με την Καμπάλα πέρυσι και την ανάγκη για διαφορετικό ξεκίνημα: "Πέρυσι τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ άσχημα για εμάς... Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, αυτά τα παιχνίδια και ο αποκλεισμός τριγυρνούν ακόμα στο μυαλό μου, αλλά έχουμε μπροστά μας μια νέα σεζόν και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα περσινά και την Καμπάλα. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι τόσο άσχημα. Απαγορεύεται να επιτρέψουμε να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι θέμα ... εκδίκησης, αλλά θέμα της ομάδας μας και της ανάγκης να την επαναφέρουμε εκεί που αξίζει. Δεν έχουμε... έχθρα με κανέναν και δεν κοιτάζουμε τους άλλους. Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός αξίζει να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε»".

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: "Προσωπικά δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό απ' ότι λέω κάθε σεζόν προς τον κόσμο... Θα τα δώσουμε όλα για να γίνουν διαφορετικά πράγματα απ' ότι την περασμένη σεζόν. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλοι θα παλέψουμε για τη φανέλα, γιατί η φανέλα είναι πάνω απ' όλους και πιο σημαντική απ' οτιδήποτε άλλο".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ