ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αγκάθι" για Οσασούνα το υψηλό συμβόλαιο του Μανιάτη

"Αγκάθι" για Οσασούνα το υψηλό συμβόλαιο του Μανιάτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ παίρνει ο Γιάννης Μανιάτης στον Ολυμπιακό και η Οσασούνα δυσκολεύεται να καλύψει τις απαιτήσεις του Έλληνα διεθνή μέσου.

Πολύ πιθανό να εξελιχθεί ξανά σε "σίριαλ" η αποχώρηση του Μανιάτη από τον Ολυμπιακό. Από εκεί που υπήρχαν πληροφορίες εδώ και δύο μήνες ότι ο αρχηγός ψάχνει σαν τρελός μία ομάδα για να συνέχιζε την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες, σαν να πατήθηκε ξανά λίγο... φρένο.

Η Οσασούνα είναι η ομάδα που θα ήθελε να εντάξει τον Μανιάτη στο δυναμικό της. Από την άλλη όμως οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του.

Δηλαδή, τα περίπου 500 χιλιάρικα που είναι για να πάρει έως το τέλος της σεζόν 2016-17 από το συμβόλαιο που έχει με τους Πειραιώτες, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα καλύψει όχι μόνο η Οσασούνα, αλλά και η Λεγκανές που επίσης ακούστηκε ότι θέλει τον ποδοσφαιριστή.

Από εκεί λοιπόν που έμοιαζε μία περίπτωση που θα τελείωνε άμεσα για τον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι κάπου "κολλάει". Δεν αποκλείεται στο τέλος να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του και ο Ολυμπιακός για να φύγει αυτή τη φορά δανεικός ο παίκτης και να μην ξαναμείνει στον Πειραιά ανενεργός για άλλους τέσσερις – πέντε μήνες...

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τύχη, τύχη, μη σε πετύχει...
Πόσους μήνες έχει να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο
Μανθάτης: "Σημαντική η εμπιστοσύνη του Μπέντο"
Μπέντο: "Ευχαριστημένος με τον Μαρίν"
Με ήρωα τον Μαρίν στις καθυστερήσεις, 2-1 ο Ολυμπιακός τον Αστέρα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ