TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Διπλασιασμοί σε Τούμπα και Πορτογαλία

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Ακριβώς πριν από τρεις εβδομάδες ένα ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ άφηνε τους δύο αντιπάλους με τελείως διαφορετικά συναισθήματα, γεμίζοντας τον έναν με αμφιβολία και τον άλλο με πίστη για τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε μετατρέψει το 2-0 σε 2-2, στο OPAP Αρένα, κάνοντας την ΑΕΚ να μοιάζει μικρή στο δεύτερο ημίχρονο και παίρνοντας ψυχολογία για τα παιχνίδια με την Μπριζ και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σήμερα, οι δύο τους θα συναντηθούν υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες. Η ΑΕΚ προέρχεται από την καλύτερη φετινή εμφάνιση της και έχει match ball τίτλου στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχασε όλα τα προαναφερόμενα παιχνίδια και έπιασε πάτο με την ισοπαλία στη Λαμία, κινδυνεύοντας να μείνει (οριστικά) τέταρτος.

Ωστόσο τέτοιου είδους παιχνίδια συνήθως τα κρίνει το κίνητρο και όχι το μομέντουμ. Όντας με την πλάτη στον τοίχο, ο Δικέφαλος του βορρά καίγεται να βγάλει αντίδραση και το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα ο Λουτσέσκου δείχνει συσπείρωση και διάθεση για κάτι τέτοιο. ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο 2,80 είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε σύντομα ξανά και σε αυτό το σετ η αξία είναι στα αριστερά. Το combo 1X & over 1,5 στο 2,00.

Στην Πορτογαλία υπάρχουν δύο παιχνίδια με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο. Πρόκειται για τα Εστορίλ – Φαμαλικάο και Πορτιμονένσε – Μορεϊρένσε. Η Εστορίλ “σφαγιάστηκε” από τη διαιτησία την περασμένη εβδομάδα, έμεινε αδίκως με 9 παίκτες και ισοφαρίστηκε από την Τσάβες σε 2-2 στο… 110’. Χρειάζεται πόντους για την εξασφάλιση της παραμονής και ο άσος έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον στο 2,30, καθώς η Φαμαλικάο δεν έχει κάποιο χειροπιαστό στόχο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μορεϊρένσε έχει κάνει πολύ καλή σεζόν, αλλά είναι πια αδιάφορη και στα τέσσερα τελευταία ματς έχει πάρει ένα βαθμό. Επιπλέον, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι πλέον θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι παίκτες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες μέσα στη σεζόν. Η Πορτιμονένσε είναι στη θέση που οδηγεί στα playouts και το παλεύει, τρέχοντας αήττητο τριών αγωνιστικών. Ο άσος είναι αουτσάιντερ και το σετ επιτρέπει κάλυψη με «Χ» σε DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτιμονένσε – Μορεϊρένσε: 1 DNB (απόδοση 2.05), 17:30
  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 2.00), 19:30
  • Εστορίλ – Φαμαλικάο: 1 (απόδοση 2.30), 20:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ