ΑΕΚ

ΑΕΚ για Στράτο Σεφτελή: "Έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος φίλος της ομάδας"

ΑΕΚ για Στράτο Σεφτελή: "Έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος φίλος της ομάδας"
AEK FC

Η ΑΕΚ εξέφρασε μέσα από τα social media τα θερμά της συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του αθλητικού δημοσιογράφου και φίλου της Ένωσης, Στράτου Σεφτελή.

Τον απροσδόκητο χαμό του Στράτου Σεφτελή θρηνεί από το πρωί της Κυριακής (28/04) ο χώρος της δημοσιογραφίας, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να σπεύδει να εκφράσει τα δικά της θερμά συλλυπητήρια μέσα από ανάρτηση στα social media της ομάδας.

Η Ένωση χαρακτηρίζει τον 68χρονο αθλητικό δημοσιογράφο μεγάλο φίλο του Δικεφάλου, καθώς το ρεπορτάζ του είχε επωμιστεί σε μεγάλο μέρος της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του.

"Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής, ένας μεγάλος φίλος της ΑΕΚ που είχε συνδέσει μαζί της και τη δημοσιογραφική του καριέρα.

Ήταν γεννημένος το 1955 στη Λέσβο και είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία στα μέσα της δεκαετίας του '70 ως ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα Δικέφαλος και αργότερα στην Αθλητική Ηχώ και στο Έθνος.

Έκανε μια μεγάλη δημοσιογραφική διαδρομή στον αθλητικό τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, και κέρδισε την εκτίμηση του αθλητικού κόσμου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του", αναφέρει αναλυτικά το ποστ της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Παράλληλα, συλλυπητήρια εξέφρασε και η ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Ένας μαχητής της δημοσιογραφίας, της ζωής και της Α.Ε.Κ. έφυγε σήμερα για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο αγαπημένος Στράτος Σεφτελής δεν είναι πια κοντά μας.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BETSSON ΒC θρηνεί και εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς τους οικείους του.

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ