ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς άρωμα 2004 η Εθνική με Ιρλανδία

Χωρίς άρωμα 2004 η Εθνική με Ιρλανδία
Κατσουράνης Καραγκούνης INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί την Τετάρτη για πρώτη φορά μετά το 2004 χωρίς κανένα εκπρόσωπο της από τον θρίαμβο της Πορτογαλίας.

Το φιλικό ματς με την Ιρλανδία την Τετάρτη το βράδυ (21:45 MEGA) είναι μία καλή ευκαιρία για τον Φερνάντο Σάντος να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχήματα, ενόψει των προκριματικών του Mundial 2014.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά από το 2004 και μετά δεν υπάρχει κανένας "εκπρόσωπος" από την ομάδα που άλωσε την Πορτογαλία.

Τα χρόνια περνούν λοιπόν κι έτσι ο Φερνάντο Σάντος προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τόσο τον Γιώργο Καραγκούνη (35 ετών) όσο και τον Κώστα Κατσουράνη (33 ετών), για διαφορετικούς λόγους τον καθένα.

Από την αποστολή που πήγε στην Πορτογαλία το 2004, την καριέρα τους συνεχίζουν ακόμα έξι ποδοσφαιριστές: Καφές (34), Καραγκούνης (35), Παπαδόπουλος (31), Κατσουράνης (33), Σεϊταρίδης (31), Χαριστέας (32).

Συνολικά ο Ότο Ρεχάγκελ είχε καλέσει τους: Νικοπολίδη, Σεϊταρίδη, Βενετίδη, Νταμπίζα, Δέλλα, Μπασινά, Ζαγοράκη, Γιαννακόπουλο, Χαριστέα, Τσιάρτα, Νικολαΐδη, Χαλκιά, Κατεργιαννάκη, Φύσσα, Βρύζα, Καφέ, Γεωργιάδη, Γκούμα, Καψή, Καραγκούνη, Παπαδόπουλο, Κατσουράνη, Λάκη.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς προβλήματα η Εθνική με την Ιρλανδία, Σάντος: "Ανταγωνιστικό το παιχνίδι με την Ιρλανδία", Κόντρα στην Αυστρία η Εθνική Ελπίδων, Με αλλαγές η Ιρλανδία κόντρα στην Ελλάδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ