ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κόντρα στην Αυστρία η Εθνική Ελπίδων

Κόντρα στην Αυστρία η Εθνική Ελπίδων
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα για την φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (14.00, 14/11) με την Αυστρία στο Άργος

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (14.00, 14/11) με την Αυστρία που θα γίνει στο ΔΑΚ Άργους

Η τελευταία προπόνηση έγινε στη Νέα Κίο, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Τσάνα να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Έτσι θα μπορεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και πρόσωπα που έχει στο μυαλό του.

Στην αποστολή της Εθνικής είναι οι: Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Ζαχαράκης (ΟΦΗ), Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Κούρος (Πανιώνιος), Μπουγαϊδης (ΑΕΚ), Οικονόμου (ΠΑΣ Γιάννινα), Ποτουρίδης (Πλατανιάς), Σπυρόπουλος (Πανιώνιος), Βιτώρος (ΟΦΗ), Μπάλλας (Ατρόμητος), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Κατίδης (ΑΕΚ), Νταμαρλής (Άρης), Βέλλιος (Έβερτον), Γιαννιώτας (Άρης), Καρέλης (Άμκαρ Περμ) και Κολοβός (Πανιώνιος).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τσβίκα Ορέλ από το Ισραήλ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τσβίκα Μπέρνσταϊν-Ιτζάκ Κοέν, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Ανδρέας Παππάς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ