ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς προβλήματα η Εθνική με την Ιρλανδία

Χωρίς προβλήματα η Εθνική με την Ιρλανδία
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (21.45, 14/11) με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο. Δείτε τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος

Χωρίς προβλήματα η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (21.45, 14/11) με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο.

Η τελευταία προπόνηση των διεθνών μας έγινε στο γήπεδο "Aviva stadium" που θα διεξαχθεί ο αγώνας και ο Φερνάντο Σάντος είδε όλους τους παίκτες να ολοκληρώνουν κανονικά το πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα (κυρίως αποθεραπεία) ακολούθησαν οι Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος οι οποίοι αγωνίστηκαν την Δευτέρα στο ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα.

Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και μετά το τρέξιμο και τις ασκήσεις με μπάλα σε μικρούς χώρους έπαιξαν και δίτερμα.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης. Στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) και Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μανιάτης (δεξιά), Φορτούνης (αριστερά) με τους Τζιόλη-Ταχτσίδη αμυντικά χαφ και στην επίθεση οι Σαμαράς-Αθανασιάδης, με τον Μήτρογλου να διεκδικεί θέση.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Εϊτάν Σμουέλεβιτς με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νισάν Νταβίντι και Αμιάι Γεχοσούα, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Ιρλανδός Πάτρικ Σάτον.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ