ΕΥΡΩΠΗ

Με αλλαγές η Ιρλανδία κόντρα στην Ελλάδα

Poznan 10/06/2012.POLAND, Poznan.Ireland's Stephen Ward is fouled by Ivan Rakitic during the Euro 2012 football championships match Croatia vs Ireland on June 10, 2012 during the Euro 2012 football championships .Photo by: Piotr Hawalej / WROFOTO
Poznan 10/06/2012.POLAND, Poznan.Ireland's Stephen Ward is fouled by Ivan Rakitic during the Euro 2012 football championships match Croatia vs Ireland on June 10, 2012 during the Euro 2012 football championships .Photo by: Piotr Hawalej / WROFOTO INTIME SPORTS

Με έξι αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα θα παραταχθεί η Εθνική Ιρλανδίας στην φιλική αναμέτρηση με την Ελλάδα την Τετάρτη (14/11). Δείτε τα πλάνα του Τζιοβάνι Τραπατόνι

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα της Ιρλανδίας στην φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (21.45, 14/11) με αντίπαλο την Ελλάδα στο "Aviva Stadium" του Δουβλίνου.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" Τζιοβάνι Τραπατόνι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους ΜακΣέιν, Γουόλτερς, ΜακΓκίντι, Γουίλσον, Άντριους και Φαχί.

Έτσι στο 4-4-2 που θα χρησιμοποιήσει ο Ιταλός προπονητής, ο Κλαρκ θα είναι δίπλα στον Ο' Σει στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Γουόρντ θα είναι ο αριστερός μπακ στην θέση του τραυματία Γουίλσον.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Γουίλαν στην θέση του Άντριους, ενώ ως αριστερός χαφ θα παίξει ο ΜακΚλιν. Το επιθετικό δίδυμο των Ιρλανδών θα είναι οι Κοξ και Λονγκ, αντί των Ρόμπι Κιν και Γουόλτερς.

Συγκεκριμένα η Ιρλανδία θα παραταχθεί κόντρα στην Ελλάδα με τους: Γουέστγουντ, Κόλεμαν, Ο' Σέι, Κλαρκ, Γουορντ, Μπράντι, ΜακΚάρθι, Γουίλαν, ΜακΚλιν, Κοξ και Λονγκ.

Από εκεί και πέρα μιλώντας για την αναμέτρηση με την Ελλάδα, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι είπε: " Είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό παιχνίδι. Είναι ένα φιλικό ματς στο οποίο θα δοκιμάσω έναν ή δύο νέους παίκτες για να βρούμε ενέργεια. Αυτή είναι η δουλειά μας άλλωστε. Να ανακαλύπτουμε καινούργιους παίκτες. Πρώτος στόχος είναι το αποτέλεσμα και δεύτερος οι νέοι παίκτες".

Για την ήττα από την Γερμανία και πιθανή ήττα από την Ελλάδα: " Δυστυχώς ο κόσμος ξεχνά τις νίκες. Στη ζωή μου και στην καριέρα μου αυτό που έχω κάνει είναι να βελτιώνω ομάδες. Σε ένα ματς μπορεί να χάσεις από ένα λάθος του διαιτητή ή από ένα λάθος κάποιου άλλου. Για μένα όμως αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ