STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα 28 γκολ της 11ης αγωνιστικής

Τα 28 γκολ της 11ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, το νέο διπλό του Παναθηναϊκού, οι πρεμιέρες με το δεξί των Τσιώλη και Αναστόπουλου. Δείτε και τα 28 γκολ με τα οποία γράφτηκε η ιστορία της 11ης αγωνιστικής αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η 11η αγωνιστική ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. Δείτε και τα 28 γκολ της αγωνιστικής:

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής σε υγιεινό περίπατο κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 4-0 στο Καραϊσκάκη και έστειλε την διαφορά στο +6. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάμπελ με δύο ασίστ και ένα γκολ. Κακή εμφάνιση από τον Δικέφαλο που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

Παναιτωλικός επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 εντός έδρας χάρη σε δυο γκολ του Μπικέ με τους Αγρινιώτες να μένουν αήττητοι για 8η σερί αγωνιστική και να κρατάνε απόρθητη την έδρα τους.

Βέροια - ΑΕΛ Καλλονής 0-3

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Βέροια και την ΑΕΛ Καλλονής, με τους "νησιώτες" να παίρνουν ένα εύκολο διπλό που τους δίνει βαθμολογική ανάσα.

Εργοτέλης - Πανθρακικός 3-1

Ο Εργοτέλης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τζάνη, κατάφερε και νίκησε με 3-1 χάρη στα γκολ των Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Διαμαντάκου. Με δέκα παίκτες από το 28' ο Πανθρακικός.

Πανιώνιος - Ατρόμητος 2-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο, ο οποίος με γκολ των Γιάννου και Αραβίδη επιβλήθηκε του Ατρομήτου με 2-1. Απίστευτο λάθος στη φάση του πρώτου γκολ ο Σηφάκης, εντυπωσιακοί οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο.

Άρης-Παναθηναϊκός 0-2

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" χάρη σε δυο γκολ του Κλωναρίδη στο 43' και το 70' αλλά η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Μαρινάκη.

Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 2-0

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Πλατανιάς επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα, στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1

Στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε 2-1 του ΟΦΗ και πανηγύρισε την πέμπτη νίκη του σε έξι ματς στους "Ζωσιμάδες"

Aστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 2-2

Σε ένα απολαυστικό ματς που διεξήχθη υπό βροχή ο Αστέρας Τρίπολης υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Ξάνθη. Ευκαιρίες και ένταση τα χαρακτηριστικά του αγώνα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ