STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 2-0

Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 2-0
INTIME SPORTS

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Πλατανιάς επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα, στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Το σκορ άνοιξε ο Γουνδουλάκης και συνέχισε με πανέμορφο γκολ ο Κάταϊ.

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πλατανιάς, χάρη στην πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί, με τον Νίκο Αναστόπουλο για πρώτη φορά στον πάγκο τους, ήταν καλύτεροι και δικαίως κατέκτησαν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Σκόρερ για την ομάδα των Χανίων ήταν ο Γουνδουλάκης και ο Κάταϊ. Ο πρώτος νικήθηκε από τον Τζόρβα σε εκτέλεση πέναλτι, όμως πήρε το ριμπάουντ και επανόρθωσε, ενώ ο δεύτερος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, με ωραίο κοντρόλ και απευθείας σουτ.

Η Super BALL στο Φάληρο για το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και σχόλια με pre game και εκπομπή από τις 21:00 με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Πλατανιά στο πρωτάθλημα, που τον φέρνει στην 13η θέση της βαθμολογίας , ενώ ο Απόλλων Σμύρνης παραμένει στους 8 βαθμούς και εκτός έδρας έχει μόνο ήττες. Την επόμενη αγωνιστική , οι Κρητικοί δοκιμάζονται με την Καλλονή (24/11, 17:15) και η ομάδα της Ριζούπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ (23/11, 15:00).

Δείτε αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης με όλες τις φάσεις

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα, Κάταϊ (89' Στόλερ), Τετέ, Μπέλιτς (60' Σιώπης), Γουνδουλάκης (84' Πόποβιτς), Τόρες.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Τσεμπερίδης (56' Μίνγκας), Δεληζήσης, Διαμαντής (46 Παντελιάδης), Άλβαρες, Κόρμπος, Μπλάζεκ (65' Τσιλιγκίρης), Καμαρά, Γκουέλα, Φαρινόλα.

Γκολ: 43' Γουνδουλάκης, 62' Κάταϊ

Κίτρινες: 30' Ζουμπουλάκης / 23' Διαμαντής, 27' Γκουέλα, 42' Τσεμπερίδης, 44' Φαρινόλα

Ο αγώνας

Με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και να δίνουν βάρος στην αμυντική λειτουργία, το θέαμα δεν ήταν και το καλύτερο. Βάλτε και τα πολλά λάθη που βλέπαμε στη μεσαία γραμμή, για να καταλάβετε την εικόνα της αναμέτρησης, ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους βαθμούς και με στόχο την απομάκρυνση από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Χρειάστηκε να περάσουν 29 λεπτά αγώνα, για να δούμε την πρώτη υποψία φάσης με κεφαλιά του Μπλάζεκ, ενώ η απάντηση των Κρητικών ήρθε στο 37' με άστοχο σουτ του Γουνδουλάκη έπειτα από πάσα του Μπέλιτς.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι ήταν κάπως ανώτεροι κι αυτό μετατράπηκε σε γκολ στο 43'. Ο Τσεμπερίδης ανέτρεψε τον Αγκιλέρα εντός περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουνδουλάκης, ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον Τζόρβα, όμως εν συνέχεια κατάφερε να πάρει ρεβάνς και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Άτυχος ο γκολκίπερ του Απόλλωνα, που πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση, όμως δεν βρέθηκε ένας συμπαίκτης του να μπει γρήγορα στην μεγάλη περιοχή και να τον βοηθήσει...

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, δημιουργώντας μάλιστα την πρώτη καλή ευκαιρία για να σκοράρουν, όμως η προβολή του Μπλάζεκ κατέληξε άουτ στο 50'. Αντ' αυτού, ήρθε το δεύτερο γκολ του Πλατανι,ά να κάνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Ο Κάταϊ, στόπαρε υπέροχα την μπάλα και έκανε με τη μια το σουτ, στέλνοντάς την στα δίχτυα του Τζόρβα για δεύτερη φορά.

Ο Σέρβος άσος ήταν σε αρκετά καλή μέρα και εκτός από το γκολ, λίγο έλειψε να κάνει νέα ζημιά στην "Ελαφρά Ταξιαρχία". Στο 72' βγήκε στην αντεπίθεση, απέφυγε τους αντιπάλους του, αλλά τα χάλασε στην τελική πάσα. Γενικά όμως, ο Κάταϊ ήταν στα κέφια του.

Σ' ό,τι αφορά στο ματς, τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ είχαν συμφιλιωθεί με την ιδέα της ήττας και έμοιαζαν ανίκανοι να ανατρέψουν την κατάσταση. Το μόνο που θα μπορούσε να αλλάξει είναι το σκορ. Αν ο Τόρες ήταν εύστοχος και δεν σημάδευε το δοκάρι στο 93' το σκορ θα έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου. Τελικά το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους...

MVP της αναμέτρησης

Δεν έβγαλε το ενενηντάλεπτο, αγωνίστηκε μέχρι το 60' κι όμως κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής. Ο λόγος για τον Μπέλιτς, που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, έκανε άνω κάτω τον Διαμαντή (γι' αυτό τον αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο), έβγαλε επικίνδυνες πάσες, αλλά ένα πρόβλημα δεν του επέτρεψε να συνεχίσει και πέρασε αλλαγή.

Η απογοήτευση του ματς

Δεν θα πούμε για κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα, αλλά για την συνολική εικόνα του Απόλλωνα. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ δεν ήταν καθόλου απειλητικοί, παρουσίασαν άσχημο πρόσωπο στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και στην άμυνα κάποιες στιγμές ήταν αλλού γι' αλλού...

Στατιστικά

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
6 Τελικές Προσπάθειες 7
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
0 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
0 Κεφαλιές 2
5 Αποκρούσεις 1
14 Επεμβάσεις 17
30 Κλεψίματα 32
20 Φάουλ 21
1 Οφσάιντ 1
7 Κόρνερ 5
44 Λάθη 43
4/23 Γεμίσματα 6/23
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ