STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια - ΑΕΛ Καλλονής 0-3

Βέροια - ΑΕΛ Καλλονής 0-3
INTIME SPORTS

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Βέροια και την ΑΕΛ Καλλονής, με τους "νησιώτες" να παίρνουν ένα εύκολο διπλό που τους δίνει βαθμολογική ανάσα.

Οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη πήραν ένα σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα καθώς αυτή είναι η 5η νίκη στο πρωτάθλημα, 3η εκτός έδρας. Αντίθετα η Βέροια, με την ήττα αυτή, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς και πλέον ο "δρόμος" της παραμονής είναι πάρα πολύ δύσκολος.

Η Super BALL στο Φάληρο για το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια και εκπομπή από τις 21:00! Pre game στις 18:30.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Καιρός: Ηλιοφάνεια

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Βοηθοί: Ταρανάς, Απτόσογλου

Βέροια (Γαϊτάνος): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Σισοκό (Τραπ 46'), Αμαραντίδης (Μάνος 65'), Όστοιτς (Αποστολόπουλος 34'), Σιόντης, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Μπαργκάν,Μπεν

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ,Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Γκαρσία (Γάλας 77'), Λεοζίνιο, Μανούσος (Κριπιντίρης 87'), Περόνε (Σιλιγαρδάκης 24')

Γκολ: 7' Γιονάν (0-1), 27' Ποντανί (0-2), 79' Λεοζίνιο (0-3)

Κίτρινες κάρτες: Αναστασιάδης 32', Μανούσο 53', Φαρία 60', Γεωργιάδης 61', Λόπεθ 69', Ζεζίνιο 75'

Κόκκινες κάρτες: -

Ανασκόπηση αγώνα

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο αγώνας ήταν πάρα πολύ σημαντικός καθώς και οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο νικητής, έπαιρνε... προβάδισμα παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

Καθάρισε από το... 27'

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό "έπνιξαν" τον αντίπαλο τους, με την Βέροια να μην μπορεί να αντιδράσει. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα και στο 7ο λεπτό, στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, ο Γκαρσία μετά από σέντρα δέχτηκε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Λόπεθ, 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά οι λάθος πάσες και η επιπολαιότητα στην τελική πάσα, δεν ανησύχησαν τον Χογκ. Την προβληματική ανάπτυξη των γηπεδούχων, εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΛ και στην αμέσως επόμενη καλή φάση, ο Ποντανί διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, από εκτέλεση κόρνερ, ο Αναστασιάδης πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Ποντάνι το ριμπάουντ από κοντά ευστόχησε με πλασέ κάνοντας το 0-2! Μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με πιο επιθετική διάταξη προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έβαζε ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Γαϊτάνου ανέβασαν ρυθμό και έκλεισαν την ΑΕΛ στα καρέ του Χογκ, χωρίς όμως την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Λεοζίνιο και 0-3

Στην κόντρα του αγώνα και ενώ η ΑΕΛ δεν μπορεί να βγάλει σωστή πάσα έξω από την περιοχή της, στο 79' οι παίκτες του Μαντζουράκη βγάζουν υποδειγματική αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3!

MVP της αναμέτρησης

Δεν θα μπορούσε να πάρει ένας τον ρόλο του MVP, παρότι ο Μανούσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΛΚ. Σίγουρα όμως αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Γιάννης Μαντζουράκης με το στήσιμο αλλά και την συνολική διαχείριση του αγώνα

Η απογοήτευση

Η γενική εικόνα της Βέροιας που δεν είχε σε καμία περίπτωση το πάθος και την αποτελεσματικότητα του προηγούμενου εντός έδρας ματς. Η εμφάνιση αυτή μέσα στην έδρα της, δυσκολεύει στον μέγιστο βαθμό την υπόθεση παραμονής.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ